You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Simin Adım Adım Yaklaşıyor

Simin Adım Adım Yaklaşıyor

simin (2)Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan Bosphorus Rallisi 24-26 Temmuz tarihlerinde büyük mücadelelere ev sahipliği yaptı.. Şampiyonanın en önemli yarışında son üç yılın Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu; kadın pilotlar klasmanında birinci, kendi sınıfında ise 3. oldu.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan 44. Boğaziçi Rallisi bu yıl 24-26 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti. 24 Temmuz Cuma akşamı Pendik Atatürk Meydanı’ndan verilen seramonik start ile başlayan organizasyonda, son 3 yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu, kadın pilotlar klasmanında birinci, kendi sınıfında ise 3. oldu.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ve Gürkal Menderes co-pilotluğunda Klass Magazin, A&S Transport ve Hayaller Gerçektir’in katkılarıyla yarışan Simin Bıçakcıoğlu; “Ülkemizin en eski ve en köklü otomobil sporları organizasyonu olan Boğaziçi Rallisi’nde yarışmış olmak, her yıl olduğu gibi bu yıl da benim için oldukça heyecan verici oldu. TOSFED ile birlikte şampiyona tarihinde hiç yapılmamış olan bir işe imza attık ve park alanına kurulan Mobil Down Cafe ile Down Sendromlu gençlere unutamayacakları bir ralli heyacanı yaşattık. Down Sendromlu gençlerden aldığım o güzel enerjiyle yarıştım ve yarıştan güzel bir sonuçla ayrıldım. Bu güzel ve anlamlı yarışta bizi destekleyen tüm ralli severlere teşekkür ederim.” dedi.

Top