You are here
Home > MOTORSPORT > Almanya’da Galip Atar’dan Üçüncülük

Almanya’da Galip Atar’dan Üçüncülük

Galip AtarAlmanya’nın Oschersleben Pisti’nde gerçekleşen Porsche Sports Cup yarışlarında Ülkü Motorsport sporcusu Galip Atar üçüncülük elde etti. Takım kaptanı Ümit Ülkü ise sprint yarışı antrenmanının 5. turunda aracındaki mekanik arızadan dolayı pite girdi. Sıralama bölümlerine katılamayan Ülkü, GT3 Super Sport Cup yarışlarına katılamadı.

Türkiye’de ve Avrupa’da yarışan Galip Atar; 10 sporcunun katıldığı 19 turluk sprint yarışında ise başarılı bir mücadele sonucunda 3. oldu. İzmirli sporcular; Endurans Yarışı’nın 21 aracın yer aldığı gruplarında; 11 araç ve 22 pilotun katıldığı kısımda; ilk yarışı altıncı, ikinci yarışı ise dokuzuncu sırada bitirdiler. Ülkü Motorsport takımı sporcuları yaşanan aksiliklere rağmen bir üçüncülük kupası ile yurda dönmeyi başardı.

Porsche Sports Cup’ın bir sonraki yarışı 12-13 Eylül tarihlerinde Belçika’nın Francorchamps şehrindeki SPA pistinde gerçekleşecek. Ülkü Motorsport takımının katılacağı bir sonraki Avrupa yarışı ise 5-6 Eylül tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Brno şehrindeki Brno Pisti’nde yapılacak olan European Touring Car Cup olacak.

Top