You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi Start Alıyor

Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi Start Alıyor

fordFord Otosan ana sponsorluğunda, KOSDER (Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü) tarafından organize edilen, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı olan Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi, 22-23 Ağustos tarihlerinde büyük heyecana sahne olacak.

Start Outlet Center’dan veriliyor

Ford Otosan’ın 14 yıldır ana sponsor olduğu Kocaeli Rallisi, 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00’de Outlet Center İzmit’ten başlayacak. Rallinin ilk gününde ekipler, Transit (12,40 km), Tourneo Courier (9,10 km) ve Ford Otosan (18,80 km) özel etaplarının ardından, saat 18:00’de başlayacak Kocaeli şehir merkezinde yer alan Kocaeli Büyükşehir seyirci özel etabında günü sonlandıracaklar. Önceki yıllarda Kocaeli İnterteks Fuar Merkezi otoparkında düzenlenen seyirci özel etabı, bu yıl şehir merkezindeki Bulvar Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı’na taşınacak. Perşembe Pazarı, rallide ayrıca servis alanı olarak da görev yapacak.

Murat Bostanci 2015 BosphorusFord Otosan Kocaeli Rallisi’nin 23 Ağustos Pazar sabahı saat 09:00’da başlayacak olan ikinci gününde ekipler, Transit (12,40 km), Tourneo Courier (9,10 km) ve Otosan (18,80 km) özel etaplarının ardından, Perşembe Pazarı servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecekler. Ardından bu 3 özel etap bir kez daha geçildikten sonra saat 17:30’de Outlet Center İzmit´te yarış sonlanacak.

Ralli heyecanı Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black Co-Drive Aktivitesi ile yükseliyor

Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin heyecanı 21 Ağustos Cuma günü, Perşembe Pazarı’nda düzenlenecek Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black aktivitesi ile başlayacak. Castrol Ford Team Türkiye pilotları Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu’nun sağ koltuğunda Co-Drive deneyimi yaşamak isteyen otomobil ve motorsporları tutkunları bu aktiviteye ücretsiz olarak katılabilecekler. Etkinlikte, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda liderliklerini sürdüren takım pilotları imza dağıtacak ve motorsporları meraklıları ile fotoğraf çektirecekler. Show Radyo’nun ünlü sunucusu Nihat Sırdar’ın canlı yayın yapacağı etkinlikte dileyenler Nihat Sırdar ile de tanışıp, fotoğraf çektirebilecekler.

Yagiz Avci 2015 Yesil Bursa2Şampiyonada Ford Takımı lider

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Castrol Ford Team Türkiye’den Murat Bostancı 113 puanla lider durumda yer alırken, onu 64,8 puanla takım arkadaşı Orhan Avcıoğlu ve 54 puanla Neo Motorspor’dan Yağız Avcı takip ediyor. Takımlar Şampiyonası’nda ise Castrol Ford Team Türkiye liderliği devam ederken, Neo Motorpsor ikinci ve Deltasport üçüncü sırada yer alıyor.

Ford Otosan’ın ana sponsoru olduğu 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı olan Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Outlet Center İzmit, Toshiba, Avis, Setur ve Wellborn Luxury Hotel katkıları ile düzenleniyor.

Top