You are here
Home > AUTO TR > Yeni Astra’nın Dünya Lansmanı Frankfurt’ta Gerçekleşti

Yeni Astra’nın Dünya Lansmanı Frankfurt’ta Gerçekleşti

Yeni Astra’nın dünya lansmanı, Opel CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann ve General Motors CEO’su Mary Barra katılımları ile gerçekleşti.

opel-astra-2016-frankfurt-02Astra Galaxy’deki resmi basın konferansında, Opel CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann “Tasarımı, teknolojileri, zengin donanımı ve verimli motorlarıyla Yeni Opel Astra modelimizi, kompakt sınıfın geleceği olarak tanımlıyoruz. Daha hafif, daha tutumlu ve daha konforlu yapısıyla kompakt sınıfa yeni standartlar getiriyor. 5-kapılı Astra’dan sonra Astra Sports Tourer henüz resmi olarak piyasaya sunulmamasına rağmen 30 bin sipariş aldı” dedi.

“Yeni Astra, kompakt segmente lüks sınıf teknolojilerini getiriyor, Monza Konsept rol model olarak alındı”

Dr. Neumann “Yeni Astra, kompakt segmente lüks sınıf teknolojilerini getiriyor, Monza Konsept rol model olarak alındı. Tıpkı Monza Konsept gibi Yeni Opel Astra da her bir ayrıntısıyla verimliliğe odaklanan bir yapı sergiliyor. Hafif yapı prensibiyle üretilen Yeni Astra bu sayede önceki nesil ile karşılaştırıldığında 200 kg daha hafif bir yapı ortaya koyuyor. Yeni mimari sadece daha hafif bir yapı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda beraberinde daha atak ve konforlu bir sürüşü de getiriyor bünyesinde barındırdığı teknolojiyi, performansı ve verimliliği yansıtan son derece dinamik ve modern bir tasarımla dikkat çekiyor. Kompakt sınıfta öne çıkan temel özellikler ise kompakt dış görünüş, yalın ve atletik tasarıma, trend dijital bağlanabilirliğe sahip geniş iç mekan”.

“2016 yılından 2020 yılına kadar 1 elektrikli otomobil ve Insignia modelimiz ile birlikte ikinci amiral gemisi dahil olmak üzere pazarlara 29 yeni otomobili sunacağız”

opel-astra-2016-frankfurt-01General Motors CEO’su Mary Barra “Tüm ekip yeni Astra’da muazzam bir iş çıkarmıştır. Opel/Vauxhall ‘da model ve motor atağımızı hızlandıracağız. 2016 yılından 2020 yılına kadar, 1 elektrikli otomobil ve Insignia modelimiz ile birlikte ikinci amiral gemisi dahil olmak üzere pazarlara 29 yeni otomobili sunacağız” dedi.

“Yeni SUV otomobil, on yıl süresince Rüsselsheim’da üretilecek”

“Yeni SUV otomobil, on yıl süresince Rüsselsheim’da üretilecek ve markaya teknolojik destek verecek. Opel/Vauxhall, geçen yılki üçüncülük konumunu güvenceye aldıktan sonra Avrupa pazarında en büyük ikinci otomobil üreticisi olma konusunda hedeflerine sıkıca tutunacak”.

“Sıfır kazaların olduğu bir dünya vizyonu”

“GM ve Opel’in üzerinde yoğun olarak çalıştığımız en önemli konu sıfır kazaların olduğu bir dünya vizyonu. Biz önümüzdeki beş ve on yıl içinde otomobil sektöründe son 50 yılda gördüğümüzden daha da fazla değişiklik göreceğiz. Tüm aktif güvenlik sistemlerine sahip yeni Opel Astra, bu yönde önemli bir adımdır.

Yeni Astra “lüks sınıfı üzmeye” devam ediyor. Yeni Astra akıllı, parlama yapmayan IntelliLux LED® matris aydınlatma sistemini kompakt sınıfta sunan ilk otomobil. Yenilikçi sürücü destek sistemleri ve pratik ayrıntılarla birlikte geliyor. Örneğin Astra Sports Tourer’daki bagaj kapağı arka tamponun altına bir tekme hareketi yaparak açılıp kapatılabilir.”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T-sTJbgQVh8[/youtube]

Top