You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Serkan Yazıcı: “Sporumuzu Bitkisel Hayattan Çıkaracağım”

Serkan Yazıcı: “Sporumuzu Bitkisel Hayattan Çıkaracağım”

Kariyerinde 4 ralli şampiyonluğu bulunan başarılı sporcu Serkan Yazıcı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu başkan adaylığı çerçevesinde kulüplerle yaptığı görüşmelere Bursa’da start verdi.

Serkan Yazici TOSFED Baskani 01BURSA İÇİN GURURLUYUM

Türk ralli tarihinin en başarılı isimlerinden olan Serkan Yazıcı, 5 Aralık’ta düzenlenecek olan Olağan Genel Kurul öncesinde TOSFED Başkanlığı’na aday olduğunu açıklamıştı. Bu çerçevede görüşmelere Bursa’da start veren başarılı sporcu, dün akşam otomobil spor kulüpleriyle Botanik Park’ta bulunan bir restorantda bir araya geldi.

Burada kulüplerin ve sporcuların sorunlarını dinleyen ve projelerini anlatan Yazıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Hedefleri ve planları anlatmak için çok uzun zamana ihtiyacımız var. Çok gururluyum. Önce Bursa için gururluyum. Bu kararı aldığımda Marmaris’teydim ve ilk ziyaretimi Bursa’ya yapmak istedim” dedi.

Serkan Yazici TOSFED Baskani 02SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM

Bursa’daki kulüplerle görüşmek ve kaynaşmak istediğini belirten Yazıcı, “Planlarımı onlara anlatmak istedim. Sorunlarını dinlemek istedim. Daha önce yarışlarda olduğu gibi şu anda heyecanlıyım. Heyecan duyduğumu şu yüzden söylemek istiyorum. Sadece heyecan duyduğun bir işi yaparken tamamen başarılı olabilirsin. Adaylığımın Bursa’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Sporcuyken çok kahır çektim. Çok başarılar aldığım zamanlarda bile çok zahmetler yaşadım. Sporcuların dertlerini çok iyi biliyorum. Bitkisel hayatta olan sporumuzu inşallah hayata geçirmeyi planlıyorum” ifadelerini kullandı.

Top