You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Simin Marmaris Rallisi’ni Zaferle Tamamladı

Simin Marmaris Rallisi’ni Zaferle Tamamladı

TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI’NDA AVANTAJ SİMİN BIÇAKCIOĞLU’NUN

simin (3)Bu yıl 45.’incisi düzenlenen Marmaris Rallisi, Marmaris Rally Turkey adıyla 13-15 Mayıs tarihlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlendi. Son dört yılın Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu; sezonun en uzun ve en yüksek katsayılı yarışı olan Marmaris Rallisi’ni zaferle tamamlayarak, Türkiye Ralli Şampiyonası birinciliği için önemli bir avantaj sağladı.

Türkiye’nin en eski ve en köklü uluslararası otomobil sporları organizasyonu Türkiye Rallisi, 14 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00’de Marmaris İçmeler Pazar Yeri’nde verilen start ile başladı. Marmaris Rally Turkey’de son dört yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu, yarışı birincilikle tamamladı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile Serkan Okan co-pilotluğunda yarışan Bıçakcıoğlu, CPM Yazılım ve Palamut Group ana sponsorluğunda Klass Magazin, A&S Transport katkılarıyla yer aldığı mücadele için; “Daha önceden yarışılmamış bir etapta birincilik kazandığım için çok mutluyum. Yeni bir etap olması sebebiyle yarışta birçok handikap ile karşılaştık ancak takım olarak üstesinden gelmeyi başardık. Sezonun en uzun ve en yüksek katsayılı yarışında birinci gelerek Türkiye Ralli Şampiyonası için önemli bir avantaj yakaladık. Şampiyona uzun bir periyod ve rehavete kapılmamak gerek. Marmaris ve çevre bölgelerden gelen ralli severlerin de katılımı ile çok keyifli bir haftasonu geçirdik. Ayrıca biliyorsunuz 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, bu nedenle Marmaris Rallisi’ndeki birinciliğimi Türkiye’deki engelli vatandaşlarımıza armağan etmek istiyorum.”

Top