You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > BC Vision Kocaeli’ye Hazır

BC Vision Kocaeli’ye Hazır

2016_bcmotorspor_marmarisrallyTürkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk iki Rallisini geriden bırakan BC Vision Motorsport, 11-12 Haziranda Kocaeli’de yapılacak olan sezonun ikinci toprak yarışına hazırlanıyor.

Punto Restaurant, Autoclub, Demorhome ve İbis Otel sponsorluğunda yarışan BC Vision Motorsport Sınıf 2’de R5 bir otomobille Burak Çukurova/Vedat Bostancı ikilisi ile, Sınıf 3’de R3T bir otomobille Ahmet Burkay/Bilge Ayan ikilisi ile, Sınıf 4’de de R2 bir otomobille Dağhan Ünlüdoğan/Aras Dinçer ikilisi ile parkura çıkmaya hazırlanıyor.

11 Haziran Cumartesi günü başlayacak, 2016 sezonunun ikinci toprak zeminli yarışı olan Kocaeli Rallisi toplamda 8 etaptan ve 103,90 kmsi özel etap olmak üzere, 363 kmden oluşuyor. Ege Rallisinde Keyifli bir başarıya imza atan ve Marmaris Rallisinde lastik şanssızlığı yaşayan BC Vision Motorsport Takım Direktörü Burak Çukurova, “Bu yarışta takımımıza yeni katılan Dağhan Ünlüdoğan/Aras Dinçer ikilisi ile Sınıf 4’te de iddialı olmak ve ilk 10 içerisinde en az 2 otomobille podyumda yer almak istiyoruz. Toprakta 2 çeker araçlarla dezavantajlı gözüksekte akıllı stratejimizle ve tecrübemizle yarış sonunda tüm araçlarımızın sınıflarında podyumda olmalarını istiyorum. Herkese başarılar dilerim. Sponsorlarımız Punto Restaurant, Autoclub, İbis Otel ve Demor Home’a teşekkür eder, tüm yarış severleri etaplara ve özellikle 11 Haziran Saat:17:00’de Anıtpark’taki seyirci etabına bekliyoruz .” dedi.

Top