You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Mutlu Akü’nün Misafirleri Kocaeli’deydi

Mutlu Akü’nün Misafirleri Kocaeli’deydi

‘Hayatım Ralli’ dediler Kocaeli Rallisi’ni Mutlu Akü’nün misafiri olarak izlediler!

mutlu-aku-kocaeli-rallisi-ford-ralli-turkiyeCastrol Ford Team Türkiye Ralli Takımı’nın sponsoru olan Mutlu Akü’nün, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği Hayatım Ralli yarışmasının kazananları, Kocaeli Rallisi’ni Mutlu Akü’nün misafiri olarak izlediler. Castrol Ford Team Türkiye ekibiyle tanışma ve yarışları izleme fırsatı da buldular.

Mutlu Akü’nün sponsorları arasında yer aldığı Castrol Ford Team Türkiye Ralli Takımı, 11-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Kocaeli Rallisi’nden yine başarı ile döndü. Orhan Avcıoğlu& Burçin Korkmaz ikilisi birinci, Murat Bostancı & Onur Vatanser ise ikinci olarak tamamladı.

Mutlu Akü Facebook hesabı takipçilerinin, Hayatım Ralli etiketiyle kendi hayat yarışlarını anlattıkları yarışmanın kazananı Hasan Ok, ailesi ile ralliyi servis alanında takip etme ve Ford Castrol Team Turkiye ekibiyle tanışma fırsatı yakaladı. Ok Ailesini, Mutlu Akü Yurtiçi Pazarlama Yöneticisi Canan Hatunoğlu ve Bölge Satış Müdürü Yakup Kaymaz misafir etti. Ralliyi, Bölge Bayileri Mopar Otomotiv, Akücü İslam ve Bölge Distribütörü Jale Menlik ve çalışanları da izledi.

Top