You are here
Home > NATIONAL > Selami Sezer Barış Rallisi’nde

Selami Sezer Barış Rallisi’nde

Rallicimiz Selami Sezer 25-27 Haziran Tarihlerinde Odesa Bölgesi Mykolaiv şehrinde düzenlenecek olan Barış Rallisi’ne katılıyor.

Selami Sezer baris rallisindeKapustin parkurunda yapılacak olan bu yarış için Selami Sezer: “Yıllardır takip ettiğimiz liman kupası rallilerinde bu etaba geldiğimiz için umutluyuz, Barış rallisi Ukrayna’da meydana gelen iç savaştan sonra barışı perçinlemek için ilk olarak 2014 yılında başlatıldı, dostluğun ve barışın önemini vurguladığı için hem bizim hem de tüm Ukrayna’lılar için büyük anlam taşıyor. Hazırlıklarımız tamam, geçen yarışta aldığımız derecelerin yanına bir yenisini daha eklemek klasmanımızdaki yerimizi sabitleyeceği için önemli. Her zaman olduğu gibi bu işin bir ekip işi olduğunu belirtmek isterim. Bu vesile ile başta siz olmak üzere tüm medya sponsorlarımıza, Türk Gönüllü Ralli Takımı’na yaptığı katkılar için Murat Gönültaş’a , Odessa Otomobil Kulubu başkanı Viktor Şapovalov’a , Mykolaiv Otomobil kulubü başkanı Viyaçeslav Migaçev’e ve bana özel olarak Türkiye logolu yarış tulumlarımızı hazırlayan ve bize armağan eden Asbulu Nakışçılık firmasına ve tasarımcı Resul Bulu kardeşimize özellikle emekleri için teşekkür ederim.” diye konuştu.

Bu arada röportajımız sırasında hazır bulunan Resul Bulu ise söz alarak “Selami Sezer’in Ukrayna’daki gönüllü tanıtım faaliyetlerini başından beri büyük bir takdirle takip ediyorduk, kendilerine ralli için özel imal ettiğimiz tulumla bu güzel oluşuma kendi çapımızda destek vermiş olmaktan gurur duyduk.” şeklinde konuştu.

Top