You are here
Home > MOTORSPORT > Corsa OPC’ler Piste Çıkıyor

Corsa OPC’ler Piste Çıkıyor

Corsa-OPC-Cup-3Opel Türkiye ve Safari Motorsport’un ortak organizasyonu Opel Corsa OPC Cup, 16-17 Temmuz’da İzmit Körfez Pisti’nde start alıyor.

1994 yılından bu yana Türkiye’de tek marka kupaları düzenleyen Safari Motorsport, Opel Türkiye’nin desteğiyle Opel Corsa OPC Cup’ın startını veriyor. 16-17 Temmuz’da İzmit Körfez Pisti’nde gerçekleşecek sezonun ilk yarışında özel olarak 230 beygir güce çıkartılan 15 Corsa OPC mücadele edecek. Şampiyonada birbirinden iddialı ve tecrübeli pilotlar podyum için kıyasıya rekabet edecekler. Cumartesi günü sıralama turları gerçekleştirilecek. Pazar günü de iki yarış yapılacak. Haftasonu boyunca çeşitli aktiviteler ile Corsa OPC’ler pistin tozunu atacak.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Markamızın sportif geleneğini yansıttığına inandığımız bu organizasyonda Safari Motorsport ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. OPC serisi gerçekten özel bir seri. Performans, donanım ve fiyat dengesi dikkat çekici. Corsa OPC, mühendislerimizin küçük spor otomobil segmentinde çıtayı nasıl yükselttiklerini etkileyici şekilde kanıtlıyor. Eminim ülkemiz yanı sıra Yunanistan ve Almanya’da gerçekleşecek etaplarda adrenalin dolu yarışlar izleyeceğiz” dedi.

Safari Motorsport Direktörü Hakan Dinç, “6 aydır hazırlık aşamasında olduğumuz Opel Corsa OPC Cup organizasyonuna bugün itibari ile hazır durumdayız. Başta Opel Türkiye olmak üzere ekibimize ve tüm sponsorlarımıza şimdiden teşekkür ediyor ve sezon için herkese başarılar diliyorum” dedi.

Top