You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > TokSport Yeşil Bursa’da

TokSport Yeşil Bursa’da

menderes-okur-bora-arabaciTürkiye Ralli Şampiyonası heyecanı, Yeşil Bursa Rallisi ile hız kesmeden devam ediyor.  TOKSPORT WRT pilotları Menderes Okur – Bora Arabacı ikilisinin Mitsubishi Lancer EVO IX ile Sınıf N’de mücadele edeceği  41. Yeşil Bursa Rallisi, 23-24 Temmuz tarihlerinde organize edilecek.

Yeşil Bursa Rallisi’nde; Ulusal Şampiyonada 35, Historic Şampiyonasında 9 ve mahalli klasmanda 11 olmak üzere toplam 55 ekibin kaydı bulunuyor. 23 Temmuz Cumartesi saat 13:30’da Eker Meydan Alışveriş Merkezi önünden start alacak ralli, 110 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 400 kilometrelik parkurdan oluşuyor. İki günlük zorlu mücadelede toplam 8 özel etap geçecek olan pilotlar, Bursa’nın zorlu toprak parkurlarında rekabet edecekler. Tecrübeli pilotların denk otomobillerle kıyasıya rekabetine sahne olan Sınıf N’de, Menderes Okur 4,6 puan fark ile ikinci sırada bulunuyor. Menderes Okur, toplam 7 ayaktan oluşan Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. Yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi’nde Sınıf N liderliği için mücadele edecek.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından organize edilecek olan 41. Yeşil Bursa Rallisi, 24 Temmuz Pazar günü saat 18:00’de Crown Plaza Bursa önündeki finiş podyumu ile sona erecek.

Top