You are here
Home > MOTORSPORT > Drift İlk Kez Körfez’e Taşınıyor

Drift İlk Kez Körfez’e Taşınıyor

Drift (2)2016 Türkiye Drift Şampiyonası 3.yarışı Apex Masters, Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından PWR Balata sponsorluğunda 28 Ağustos Pazar günü İzmit Körfez Yarış Pistinde düzenleniyor.

27 Ağustos Cumartesi günü antrenman yapacak olan drift pilotları, 28 Ağutos pazar günü saat 11:00’den itibaren sıralama turları ve sonrasında eşleşmelerle pisti dolduran otomobilseverlere adrenalin dolu saatler yaşatacaklar.

Bu sezon ulusal statüye kavuşan drfit branşında yarışan otomobiller görsel tasarımları kadar mekanik olarak da oldukça gelişmiş durumda. Drift yarışlarında motor modifikasyonunda bir sınır olmaması sayesinde, araçların ortalama güçleri 500 HP’yi geçti. Seride Amerikan V8’lerinin homurtuları, sıralı 6 silindirli turbo motorların seslerine karışıyor…

25 sporcunun kıyasıya mücadelesi öncesinde, şampiyonanın liderlik koltuğu JDM Works D’Team takımından Kemal Özhaseki’de. Seyircinin sevgilisi Alias Racing’den Kemal Soylu onu takip ederken üçüncü sırada bu sezonun patlama yapan ismi MTG Motorsport’dan Timur Pomak yer alıyor.

Top