You are here
Home > MOTORSPORT > Safranbolu’da Trial Coşkusu

Safranbolu’da Trial Coşkusu

Aynı anda start alan, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların, zorlu arazi şartlarında birbirlerine destek olarak tamamlamaya çalıştıkları trial branşında, sezonun beşinci yarışı 8 takım 16 araç ve 32 sporcu katılımı ile gerçekleştirildi. Ekipler Karabük Offroad Kulübü (KARDOFF) tarafından Safranbolu’da düzenlenen dayanıklılık yarışında,  tek aracın gücü ile aşılamayacak çetin engelleri, en uygun stratejileri kullanarak, en kısa zamanda aşmak için mücadele ettiler.

2 günlük zorlu mücadele sonunda 2 saat 49 dakika 20 saniyelik toplam zamanı ile Suzuki Vitara ile yarışan Ertan Uçar-Mehmet Berat Atagün ve Şencan Özkurt-Fuat Sarper’den oluşan Team Mobil1 günün kazanı olmayı başardı. Jeep Grand Cherokee ile Musa Ceylan-Muharrem Ekebil ve Land Rover Defender ile Cihangir Gürcan-Avni İnce ekiplerinden oluşan Kingoff Trial Team’in 5 saat 50 dakika toplam zamanı ile ikinciliği elde ettiği yarışın üçüncüsü ise, 6 saat 20 dakika toplam zamanı ile Jeep Cherokee ile yarışan Emirhan Kutlu-Ali Çapan ve Jeep CJ8 ile yarışan Uğur Demirci-Muhammed Zor ekiplerinden kurulu Texxoff takımının oldu.

2016 Türkiye Trial Şampiyonası’nda sezonunun altıncı yarışı 15-16 Ekim tarihlerinde Düzce Otomobil ve Offroad Kulübü (DOSD) tarafından Düzce’de yer alan Kaynaşlı Motor Sporları Merkezinde organize edilecek.

Top