You are here
Home > MOTORSPORT > Karadeniz Off-Road Kupası Ordu’da Başladı

Karadeniz Off-Road Kupası Ordu’da Başladı

2017 Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 1. ayak yarışı 02 Temmuz Pazar günü Gezenbilir Offroad Kulübü organizasyonuyla Ordu’da gerçekleştirildi.

Halkın ve katılımcıların yoğun ilgisini gören organizasyonda yarışmacılar, parkuru dolduran seyircilere adrenalin dolu zevkli dakikalar yaşattı. 16 aracın start aldığı yarışmada ekipler parkuru geçerken bir hayli zorlandılar. 13 yarışmacının gün sonunu gördüğü yarışma hızlı başlasa da parkurun ağırlaşması ile gerçek offroad ruhunu hız ile birleştiren yarışmacıları bir hayli zorladı.

Yarışma sonunda genel klasman üçüncülüğünü Trabzon Offroad Kulübü’nden Ali BULUT-Yahya ŞAHİN ikilisi kazanırken, ikinciiği Gezenbilir Offroad Kulübü’nden Hakan ÖZDEMİR-Mehmet CAN ikilisi elde etti. Zorlu yarışın genel klasman birinciliğini ise Ardeşen Offroad Kulübü’nden Mustafa AKCANCA-Kadir KÜÇÜKAYDIN ekibi kazandı…

Sınıf 3’de üçüncülüğü elde ederek kadınlarımızın gücünü bir kez daha gösteren Nurcan BARÇIN ŞATIR-Rümeysa Hilal KÖKSAL ekibi “Elimizin Hamuruyla Her Yerdeyiz” sloganlarını gün sonu podyumda kaldırdıkları kupa ile yinelediler.

Top