You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Türkiye Şampiyonası Yeşil Bursa Rallisi’yle Devam Ediyor

Türkiye Şampiyonası Yeşil Bursa Rallisi’yle Devam Ediyor

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası 4.yarışı olan ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından bu yıl 42. kez düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi, 21-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Nilüfer Belediyesi katkılarıyla düzenlenen organizasyon, Hankook Toktaş Otomotiv, Aloft Hotel Bursa, Serpa İnşaat, RedBull.com, Fora Araç Takip, Auto Club, Melkar Otomotiv ve Power FM sponsorluğunda düzenleniyor.

21 Temmuz Cuma günü saat 20:00’de Nilüfer Halk Evi önünden başlayacak rallinin ilk gününde, 22 Temmuz Cumartesi günü saat 11:15′ten itibaren Mehmet Köprücü ve Ali Sipahi özel etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından, saat 17:50’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanında düzenlenen Nilüfer Belediyesi seyirci özel etabı geçilecek ve rallinin ilk günü böylelikle tamamlanmış olacak.

23 Temmuz Pazar sabahı 09:00’dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, ikinci günde zorlu bir mücadele bekliyor olacak.

Selçuk Özsevinç ve Nilüfer Belediyesi seyirci özel etabı ardından servise girecek olan ekipler, son olarak Selçuk Özsevinç-2 ve RedBull.com avantaj etabında kozlarını paylaşacaklar.

Orhaneli Keles bölgesindeki toprak zeminli etaplarda yaşanacak mücadele, saat 16:15′ten itibaren Aloft Hotel Bursa önündeki finiş podyumunda sona erecek.

Sezonun ilk toprak rallisi olması nedeniyle büyük çekişme ve sürprizlere sahne olması beklenen organizasyon, Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde 35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerinin yer aldığı Türkiye Historic Rally Şampiyonası ile Renç Koçibey Ralli Kupası‘na da puan verecek…

Top