You are here
Home > MOTORBIKE > Barkın Bayoğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Barkın Bayoğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Motosiklet camiasının en sevilen isimlerinden biri olan ve Altın Elbiseli Adam olarak da bilinen Barkın Bayoğlu, kendi kullandığı motosikletle yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetti. 25 Temmuz sabah karşı Boğaziçi Köprüsü çıkışında karayolunda yürüyen bir yayaya çarpan Bayoğlu, kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayata evda etti.

Bayoğlu’nun çarptığı yaya da olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kesin olmayan bilgiye göre, Boğaziçi Köprüsü üzerinde seyahat halindeyken araç içinde arkadaşıyla kavga eden erkek bir şahıs, köprü çıkışında araçtan inip, E5 üzerinde yürümeye başladı. Bu esnada motosiklet gelen Barkın Bayoğlu’nun önüne çıkan şahıs kazaya sebep oldu. Şahıs çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybederken, Barkın Bayoğlu da kaldırıldığı hastanede hayat gözlerini yumdu.

Tüm Türkiye’de tanınan ve büyük bir hayran kitlesi olan Barkın Bayoğlu, motosiklet üzerine hazırladığı tv programları ilgiyle izlenen bir yapımcı ve test pilotuydu. Özellikle motosiklet testleri ve güvenli sürüş öneriyle motosiklet sürücülerinin sevgisi kazanan Bayoğlu, uzun yıllardır motosikletin tanınması için emek harcıyordu.

Top