You are here
Home > WORLD > ERC > Adil Küçüksarı Balkan Şampiyonası’nı İkincilikle Bitirdi

Adil Küçüksarı Balkan Şampiyonası’nı İkincilikle Bitirdi

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın iddialı pilotu Adil Küçüksarı, Marmaris’te düzenlenen Türkiye Ralli’sinde ERT 2 klasmanını kazandı. 20-22 Ekim tarihlerinde CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Neo Motorspor’un deneyimli pilotu Küçüksarı, böylece Balkan Şampiyonası’nı ikincilikle bitirmiş oldu.

1972 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen ve 45 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en eski uluslararası motor sporu etkinliği olan Türkiye Rallisi, 20-22 Ekim tarihleri arasında Muğla ilinin Marmaris ilçesi ve çevresinde düzenlendi. Neo Motorspor takımından CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Adil Küçüksarı, ERT (European Rally Trophy) 2 klasmanını kazanarak Balkan Şampiyonası’nı ikincilikle bitirmiş oldu.

Türkiye Şampiyonası’nda da liderliği koruyan Adil Küçüksarı, “Neo Motorspor olarak iyi bir başlangıç yaptığımız sezonda Marmaris Rallisi’nde ERT 2 klasmanını kazandık. Böylece Balkan Şampiyonası’nı ikincilikle bitirmiş olduk. Son durağımız Kocaeli Rallisi olacak.Hedefimiz şampiyonluk ve emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz” diye konuştu.

Top