You are here
Home > MOTORSPORT > İLAYDA HANCI ŞAMPİYONAYA HIZLI BAŞLADI

İLAYDA HANCI ŞAMPİYONAYA HIZLI BAŞLADI

Ülkemizin tek kadın Off-Road şampiyonu ünvanına sahip İlayda Hancı, 2018 sezonunda BANTBORUOff-Road Team renkleriyle şampiyonluk kovalıyor. Hancı, Türkiye Off-Road Şampiyonasının 2. Ayağı Ankara’da da Batuhan Korkut ko-pilotluğunda S1 klasmanında üçüncülük kazandı ve podyum gördü.

2016 sezonunu ülkemizin ilk kadın Off-Road S1 şampiyonu olarak kapatan 1994 doğumlu İlayda Hancı, bir yıllık aradan sonra BANTBORU Off-Road Team bünyesinde parkurlara geri döndü. Hancı, Ankara Mühye Köyü’nde gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonası İkinci Ayağında, BANTBORU renkleri taşıyan Suzuki Grand Vitara’sıyla Batuhan Korkut ko-pilotluğunda, S1 klasmanında üçüncülük kazandı ve podyum gördü.Hancı, Sakarya Korucuk’da gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonası ilk ayağında da üçüncülük kazanmıştı. Halen Samsun, Sinop, Denizli, Karabük ve İstanbul’da yapılacak 5 ayağı olan yarışta Hancı, 2. ayaktaki başarısı ile iddiasını sürdürdüğünü gösterdi.

BANTBORU Off-Road Team, İlayda Hancı pilotajında, 7 ayaktan oluşan Türkiye 2018 Off-Road Şampiyonası’nın tüm yarışlarına ve ayrıca Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek uluslararası TransAnatolia 2018 yarışına katılacak.

Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın kalan yarışları, şu şekilde sıralanıyor.

Samsun VEZİROFF (30 Haziran-01 Temmuz), Sinop SİNOFF (28-29 Temmuz), Denizli DENDOFF (29-30 Eylül), Karabük KARDOFF (27-28 Ekim), İstanbul İPSK (24-25 Kasım),

TransAnatolia 2018 yarışı ise, 4 – 11 Ağustos tarihleri arasında koşulacak.

Top