You are here
Home > MOTORSPORT > TOSFED OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU 28 ŞUBAT’TA

TOSFED OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU 28 ŞUBAT’TA

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkan adayları Eren Üçlertoprağı 116 ve  Mehmet Besler de 37 delege teklif beyanı ile başvuru evraklarını 18 Şubat 2019 günü federasyonumuz İstanbul ofisine teslim etmiştir.

Aynı gün Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü‘nde gerçekleştirilen kontrollerin ardından değerlendirilme aşamasına geçilmiş, bu esnada İzmir Karting Kulübü’nün 6 delegesinin her iki adaya da mükerrer destek mektubu verdiği tespit edilmiştir. Bunun üzerine, her iki adaydan da söz konusu 6 mektup eksiltilmiş, ayrıca Mehmet Besler’in destek mektupları arasında kesin delege listesinde adı yer almayan kişinin de değerlendirme dışı tutulmasıyla Eren Üçlertoprağı 110,  Mehmet Besler de 31 destek mektubu ile TOSFED Ana Statü 9/3-e bendinde yer alan %15inin yazılı teklifini içerir destek mektubu olan 30 (otuz) delege yeter sayısının sağlandığı tespit edilmiştir.

Toplam 200 (ikiyüz) delegenin oy kullanacağı TOSFED Olağanüstü Genel Kurulu 28 Şubat 2019 günü Ankara’da Meyra Palace Hotel’de gerçekleştirilecek olup, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 01 Mart 2019 günü aynı yerde yapılacaktır.

Top