You are here
Home > AUTO TR > YENİ OLAĞANÜSTÜ ŞIK ROLLS-ROYCE ZENITH KOLEKSİYONU TANITILDI

YENİ OLAĞANÜSTÜ ŞIK ROLLS-ROYCE ZENITH KOLEKSİYONU TANITILDI

Rolls-Royce Ghost modeli olağanüstü geçen on yıllık satış geçmişinden sonra Koleksiyonculara özel, sadece 50 adet üretilecek Ghost Zenith Koleksiyonunu tanıttı. Bu koleksiyonda; Rolls-Royce Motor çağdaş otomobillerinin temel taşı haline gelen özel tasarım plakasını ekleyerek zamansız şıklığını kutlamaktadır. Ayrıca, Ghost Zenith Koleksiyonu bugüne kadar gördüğünüz en fazla ısmarlama seçeneğine sahiptir.

Ghost Zenith iç tasarımı Ingot 2009 Ghost 200 EX seçeneğine atıfta bulunarak tasarlanmıştır. Otomobil içinde bulunan mavi renk detaylar ve ön konsol tasarımında Ghost 200 EX modeli temel alınmıştır. İç kapı cep aydınlatmaları, otomobilin tasarımsal zarafetini ortaya çıkarmıştır. Ghost Zenith; modern siluetiyle çift kişilik yolculuk ve sürüş doğasını oluşturuyor. Bu özel koleksiyon ise sadece 50 adet olarak üretilecektir.

Lüks tüketim koleksiyonörlerinin istedikleri mükemmel ürüne sahip olmaları enderdir. Bu tür nadir durumlar ise Rolls-Royce Motor Cars için her on senede bir yaşanır. Rolls-Royce her zaman el yapımı ve mükemmel tasarımlarını ortaya çıkararak dünyanın en lüks otomobil markası olarak bu başarısını dünyada hayranlarının huzurunda kutlamaktadır.

100 yıl önce Silver Ghost ve 2009 yılında tanıtılan Ghost 200 EX modeli; Cenevre Auto Fuarında en iyi modern konseptli otomobil ünvanını almıştır. Ghost üretim tarihinde lüks ikon olmanın yanı sıra patronlar dünyasına hitap etmesinin yanı sıra sürücü odaklı sürüş deneyimi yaşatmıştır. 2009 yılında Ghost üretimine başlandığında patronlar onun zarafetine ve dinamiğinden etkilenmişlerdir Rolls-Royce tarihinde üretilmiş en başarılı otomobil olarak nitelendirilen Ghost modeli evrensel başarısını hedef kitlesini 43 yaşa kadar düşürerek de sağlamıştır.

Rolls-Royce Ceo’su Torsten Müller Ötvös ‘’The Ghost Zenith Koleksiyonunun eşsiz karakteristik tasarımı, süper lüks salon havası özelliğiyle geliştirilmiştir. Bu eşsiz koleksiyon; otomobil sahiplerine içinde günümüz zamanının motoruna sahip olma şansını vermektedir. Ghost modeli Rolls-Royce’un en başarılı modeli olurken, Zenith koleksiyonu modern tarihimize önemli dönüm noktasını yaratmaktadır.’’

Otomobil iç tasarımında; soyut bir sanat eserine ilham veren araç içi kişiselleştirme seçenekleri 50 ayrı parçaya bölünerek Zenith koleksiyonunda özelleştirebilmektedir. Aydınlatılmış kapı ceplerinin yanı sıra, usta ahşap zanaatçıların ahşap kakmalı ön konsolu bu seriye özel zarafet katmaktadır. Ahşap kapı kakmacılığın yanı sıra teknik fiber ve piyano kaplama seçenekleri de bulunmaktadır.

Bu dönüm noktası olan benzersiz lüks koleksiyona sahip olmak için, dünyanın ilk Lüks Otomobil tasarımlarıyla ün kazanmış üretim merkezi olarak bilinen West Sussex’teki Goodwood’daki The Rolls-Royce’un Evi’nde tamamı el yapımı olarak üretilmektedir. Bu sanatsal Ghost Zenith Koleksiyon için sipariş defterleri hemen kapanması da beklenmektedir.

Top