You are here
Home > MOTORSPORT > TROIA TÜRKİYE RALLİSİ OTOMOBİL KATEGORİSİNDE ŞAMPİYON VURAL AK

TROIA TÜRKİYE RALLİSİ OTOMOBİL KATEGORİSİNDE ŞAMPİYON VURAL AK

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, bu yıl 3’ncü kez düzenlenen Baja Troia (Truva) Türkiye Rallisi otomobil klasmanında rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Dört gün süren 873 kilometrelik yarışı 11:16:37 saatte tamamlayan Vural Ak’ın ardından İtalyan ekipler ikinci ve üçüncü sırayı aldılar. Yarışı birinci olarak tamamlayan Vural Ak yarıştan sonra yaptığı açıklamada, zorlu etapların olduğu parkurda başarıyla mücadele ettiklerini belirterek “Bu yarışı büyük bir özveri ile gerçekleştiren ISOFF’u tebrik ediyorum. Yarışta bize servis veren Intercity teknik ekibi de mükemmel bir iş çıkardı. 4 ülkeden 35 ekibin katıldığı bu zorlu yarışı birinci sırada tamamlamanın gururunu yaşadık” dedi.

Baja Troia (Truva) Türkiye, Ralli ve Raid kategorilerinde koşuldu. 4 gün süren yarışta Türkiye’nin önde gelen yarışçıları ve aralarında tanınmış yarış takımı RALLIART’ın da yer aldığı farklı ülkelerden yabancı ekipler de mücadele etti. 564,16’sı Özel Etap ve 309,29’u Ara Etap olmak üzere toplam uzunluğu 873 km’yi bulan yarışa katılan ekipler, şampiyona puanı ve zafer için Truva bölgesinin zorlu parkurlarını geçmeye çalıştılar.

Top