You are here
Home > MOTORSPORT > OFFROAD COŞKUSU KARABÜK’TE YAŞANDI

OFFROAD COŞKUSU KARABÜK’TE YAŞANDI

Karabük Offroad Kulübü KARDOFF tarafından düzenlenen PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası 3. ayak yarışı, 2-3 Ekim tarihlerinde 29 araç ve 58 sporcunun katılımı ile Karabük’te gerçekleştirildi.

İlk gün mukavemet etabında yarışan ekipler, ikinci gün ise ikili kalkış formatındaki seyirci etabında kalabalık izleyici topluluğuna heyecan dolu anlar yaşattı.

Oldukça çekişmeli geçen yarış sonunda Nissan Navara ile yarışan Kenan Özsoy-Harun Deynek ekibi birinciliğin sahibi olurken, Bitçi Racing Team adına Can-Am X3 ile Ertan Nacaroğlu-Eray Yanpar ikinciliği ve ferdi olarak Mitsubishi L200 ile yarışan Mustafa Saray-Samet Zurnacı üçüncülüğü kazandılar.

Nacaroğlu-Yanpar ekibi aynı zamanda Sınıf SSV birincisi olurken, Sınıf 1’de Suzuki Grand Vitara ile Şehmuz Oğuz-Selman Aybar, Sınıf 2’de Isuzu Rodeo ile Bekir Sami Başkal-Önder Akcengiz, Sınıf 3’te Toyota Land Cruiser ile Engin Öztürk-Mehmet Özdemir ve Sınıf 4’te de Kenan Özsoy-Harun Deynek birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

Yarışın takımlar birincisi ise 3 ekiple mücadele eden Bitci Racing Team oldu.

PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası’nda 4. ayak yarışı Sinop Offroad Kulübü SİNOFF tarafından 30-31 Ekim tarihlerinde organize edilecek.

Top