You are here
Home > TURKEY > BAJA KUPASI 2. YARIŞI BURSA’DA

BAJA KUPASI 2. YARIŞI BURSA’DA

Kripto para piyasasının en önemli ve yerli aktörlerinden Bitci.com’un isim sponsorluğunu üstlendiği toplam 4 yarıştan oluşan Bitci.com 2021 TOSFED Baja Kupası’nın ikinci yarışı olan Baja Kirmasti, Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından 12-14 Kasım 2021 tarihlerinde Bursa’da organize edilecek.

12 Kasım Cuma günü saat 18:30’da Hüdavendigar Kent Parkı’ndan verilecek seremonik start ile başlayacak yarışa, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda sporcu katılımı bekleniyor. Sporseverler, Türkiye’nin tekstil ve otomobil sanayisinin kalbi ve turizm açısından ender bir güzelliğe sahip Bursa şehrinin çok eski yıllara dayanan otomobil sporları tecrübesiyle, son yılların gözde offroad branşı bajanın buluştuğu Baja Kirmasti organizasyonunda, seyir zevki ve yüksek heyecan dozunun zirve gördüğü bir mücadele izleme şansı bulacaklar.

Yaklaşık 200 km. özel etabın koşulacağı bu zorlu yarış, 13 Kasım günü saat 11.30’da Uluabat’tan start alarak Warn Türkiye özel etabı ile Sincansarnıç’a uzanacak. Daha sonra Atlas köy ve Dağyenice arasında yer alan Marmara Vinç özel etabıyla sona erecek. Organizasyon 14 Kasım Pazar günü her iki etabın ters yönde geçilmesinin ardından saat 18.30’da Aloft Bursa Hotel önünde yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Top