You are here
Home > MOTORBIKE > HONDA TAKIMININ MXGP DÜNYA ŞAMPIYONU TIM GAJSER, AFYONKARAHISAR’A GELIYOR

HONDA TAKIMININ MXGP DÜNYA ŞAMPIYONU TIM GAJSER, AFYONKARAHISAR’A GELIYOR

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP) Türkiye etabı, 3-4 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleşecek. 2022 sezonu bitmeden şampiyonluğunu ilan eden Honda Racing Corporation (HRC) takımının pilotu Tim Gajser de, Afyonkarahisar’daki final yarışında olacak.

Dünyanın en büyük spor etkinliklerinden biri olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın 19’uncu yarışı, 3-4 Eylül 2022 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek. HRC takımının Slovenyalı sürücüsü Tim Gajser, Afyonkarahisar’da düzenlenecek final yarışına 2022 Motokros Dünya Şampiyonu unvanı ile katılacak. 5’inci kez Dünya Motokros Şampiyonu olan 26 yaşındaki sürücü Tim Gajser, 3 Eylül’deki sıralama ve 4 Eylül’deki final yarışında yine Honda’nın CRF450RW modeliyle yarışacak.

Honda’nın off-road modelleri alanda sergilenecek
Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden motosiklet tutkunlarını buluşturacak olan etkinlik alanında, Honda Türkiye de büyük ilgi gören off-road modellerini sergileyecek. Honda standında; NT1100, Africa Twin Adventure Sports, X-ADV, NC750X DCT, CRF250 ve CRF50 modelleri sergilenirken ayrıca katılımcılara Türkiye’nin en büyük motosiklet gelişim merkezi olarak hizmet veren Safety Türkiye hakkında da bilgi verilecek.

Top