You are here
Home > MOTORSPORT > SAKARYA’DA OFFROAD HEYECANI NEFES KESTi

SAKARYA’DA OFFROAD HEYECANI NEFES KESTi

PETLAS 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası’nda 5. ayak, 54 Otomobil Sporları Kulübü tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi katkıları ve ICRYPEX ana sponsorluğunda 10-11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. 5 ayrı sınıfta 30 araç ve 60 sporcu, ilk gün Kömürlük köyünde yer alan mukavemet etabında, ikinci gün de Karaköy’de yer alan Spor Ada Tesisleri’ndeki seyirci etabında birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için mücadele etti.

Oldukça çekişmeli geçen ve yerel halkın da büyük ilgi gösterdiği yarış sonunda, EVL Garage’dan Kemal Özsoy-Yiğitcan Yüksel ekibi genel klasman ve Sınıf SSV birincisi olurken, aynı takımdan Kenan Özsoy-Harun Deynek ikinciliği ve Mustafa Saray-Samet Zurnacı ekibi de üçüncülüğü elde ettiler. Saray-Zurnacı ekibi aynı zamanda Sınıf 4 birincisi olurken, Sınıf 3’de Atakan Keskin-Halil Berkay Özcan, Sınıf 2’de Nihat Keskin-Yasemin Biber Toker, Sınıf 1’de Mehmet Baki Arpasatan-Alaaddin Yorulmaz birincilikleri paylaşan ekipler oldu.

PETLAS 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası, 08-09 Ekim tarihlerinde Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) tarafından Denizli Merkezefendi’de düzenlenecek olan altıncı ayak ile devam edecek.

Top