You are here
Home > TURKEY > Rallikros > Otokros Heyecanı Ankara’da

Otokros Heyecanı Ankara’da

Türkiye Otokros Şampiyonası’nın ikinci ayağı Forum Ankara Outlet ANOK Otokros Yarışı’nda heyecan zirveye ulaşıyor. Forum Ankara Outlet, Kazan Belediyesi ve Keçiören Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşecek olan yarışmaya önceki yıllarda Türkiye Şampiyonu olmuş sürücüler de katılacaklarını beyan ettiler.

Forum Ankara Outlet‘ te verilecek sembolik start ve gösteri sürüşünü seyircilerin daha rahat izleyebilmeleri için yarışma programında bazı değişiklikler yapıldı. 23 Ekim Cumartesi günü idari ve teknik kontrol 13.00-15.00’a, ilk basın toplantısı 16.00’a, sembolik start ve Forum Ankara Outlet açık otoparkında düzenlenecek olan gösteri sürüşü ise 16.30’a alındı.

24 Ekim Pazar günü ise antrenman ve sıralama turları başlama saati 09.00-13.00 olarak belirlendi. Kazan Otokros Parkuru’nda yarışmanın startı ise 14.00.
Türkiye’de ilk kez 18.000 TL değerinde hediyenin kategorilerinde ilk üçe giren yarışmacılara dağıtılacağı ANOK Otokros yarışının ödül töreni ise 17:45’te yapılacak.

Yarışmaya Forum Ankara Outlet’in yanı sıra Keçiören Belediyesi, Kazan Belediyesi, Ankara Umum Otomobilciler ve Şöförler Esnaf Odası, Kadirbey Otomotiv, Sude Su, Yüksel Grup, Neo Transport, CK Farabi Hotel, Max FM ve Kurukahveci Mehmetefendi katkıda bulunuyorlar.

24 Ekim Pazar günü Ankara’nın çeşitli üniversitelerinden 5 adet ücretsiz otobüs tahsis eden ANOK, yarışma günü de co-drive aktivitesi düzenleyerek otomobil sporlarını gençlerle buluşturuyor.

Kayıtların 21 Ekim Perşembe günü kapanacağı organizasyona yoğun katılım bekleniyor.

Yarışla ilgili ayrıntılı bilgiyi www.anok.org.tr adresinden alabilirsiniz.

Top