You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Kayseri Erciyes Cumhuriyet Rallisi Bu Haftasonu

Kayseri Erciyes Cumhuriyet Rallisi Bu Haftasonu

Opel Efes Ralli Kupası’nın son ayağı olan Erciyes Cumhuriyet Rallisi Aydın Otomobil Sporları Kulübü tarafından 25-26 Ekim tarihlerin de Kayseri’de organize ediliyor.

Kayseri-Ralli-PlakaToplam uzunluğu 38 kilometre olan 6 özel etaptan oluşan 125 kilometrelik ralli de ekipler 4 ayrı kategoride mücadele edecekler.

25 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’de Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndan start alacak ekipler ilk olarak Hisarcık-Hacılar arasın da 12 kilometre uzunluğundaki Kayseri özel etabını geçeçekler. Aynı gün Hisarcık’tan ikinci kez start alacak sporcular bu kez Hisarcık-Hacılar kavşağı arasında 5 kilometre uzunluğundaki Erciyes özel etabını geçecek ve Pazar gününü beklemek üzere Tekir Yaylası’ndaki servis alanına gidecekler.

26 Ekim Pazar sabahı saat 10:30’dan itibaren etaplara yönelecek olan yarışçılar zorlu iki tur yaparak dört özel etap geçecekler. Hisarcık-Hacılar sapağı arasındaki Erciyes etabını ve Tekir Yaylası’ndaki piknik alanında oluşturulan Cumhuriyet özel etaplarını ikişer kez geçecek ekiplerden yarışı tamamlayanlar saat 14:00′ de Erciyes’de finiş podyumunda olacaklar.

KAYIT LİSTESİ

Top