You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ünal Şenbahar İstikrarlı Pilotajı Sürdürüyor

Ünal Şenbahar İstikrarlı Pilotajı Sürdürüyor

Jacque Lemans F1 saatlerinin sponsorluğunda, 2010 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışan Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, sezonun 4. ayağı VIAPORT İstanbul Rallisi’ni başarıyla tamamladı. Ekip, TokSport tarafından hazırlanan Mitsbishi Lancer EVO9 ile N4 Sınıfı’nda 5. sırada finiş gördü.

Önceki yarışlardaki istikrarlı temposunu bu yarışta da tekrarlayan Ünal Şenbahar; göze hoş gelen pilotajı ile izleyenlerin beğenisini kazandı ve sezon başından beri sürdürdüğü istikrarlı temposuyla puanları hanesine yazdırdı.

Bursalı pilot yaşadığı lastik sorunları sebebiyle zaman kaybetse de, kayıpları telafi etti ve ralliyi tamamlamayı başardı.

Ünal Şenbahar ralliyi; “Değişken karakterlere sahip, zorlu etaplardan oluşan, kırıcı bir yarıştı. Finişe gelmek için çok dikkatli sürdük, amacımıza ulaştık” sözleriyle değerlendirdi.

Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, sezonun bir sonraki ayağı olan Bosphorus Rally’de yine birlikte start alacaklar. Bosphorus Rally, 23 Temmuz Cuma Günü İstanbul Bağdat Caddesi’nden başlayacak.

Top