Bildiğiniz gibi İSOK – İstanbul Otomobil Sporları Kulübü olarak, 2008 yılı içerisinde çok başarılı iki organizasyon gerçekleştirdik. Gerek efsane parkurdaki Bozhane Tırmanma Yarışı , gerekse 29. İSOK İstanbul Rallisi oldukça beğeni topladı. Özellikle İstanbul Rallisi’nde gerçekleştirmiş olduğumuz Gece Özel Seyirci Etabı; binlerce seyirciyi etaba çekerek uzun yıllardır görülmemiş bir etki yarattı.
Yeni Yönetim kurulu olarak şu anda çalışmalarımızı 2008 yılı sonunda yapılacak olan Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası için yoğunlaştırmış durumdayız. Çok kısa bir süre içerisinde yarış ile ilgili detaylar sonlandırıp lansman yapılacaktır.
Bu çalışmalar sürerken siz değerli üyelerimizin desteklerine ihtiyaç duyulmaktadır. Hem insangücü , hemde sporumuzun içinde bulunduğu bu sıkıntılı ortamda üyelerimizden gelecek aidatlara ihtiyacımız olduğunu bir kez daha hatırlamak isteriz.
Birikmiş aidatlarınız için kulüp sekreterimiz Nermin Hanım sizlere yardımcı olacaktır. Lütfen [email protected] mail adresinden yada 0.212.482.79.70 nolu kulüp telefonumuzdan kendisine ulaşarak yardımlarını isteyiniz.
Konu ile ilgili hassasiyetleriniz şimdiden teşekkür eder , İstanbul Ralli Şampiyonasında sizler aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
İSOK Yönetim Kurulu
www.isok.org.tr