You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Sezon Finali İçin Gözler Bozhane’de Olacak

Sezon Finali İçin Gözler Bozhane’de Olacak

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından 23 Ağustos 2009 tarihinden Paşamandıra – Bozhane Bölgesinde düzenlenecek olan 2009 Bozhane Tırmanma Yarışı sezonun 7. ve son randevusu olarak koşulacak.

Türk Otomobil Sporu tutkunlarının efsane olarak nitelendirdikleri ve bir zamanlar İskender Atakan, Emre Yerlici, Serdar Bostancı gibi eski pilotları efsane otomobiller ile seyrettikleri Bozhane Parkuru yine karakterini ortaya koyacak ve birçok kategoride şampiyonları belirleyecek. 2009 yılı Türkiye Tırmanma Sezonunda son yarışa kadar büyük mücadele örneği gösteren yarışmacılar içinde finali böyle bir parkurda koşmak büyük bir anlam kazanıyor.

Kategori 1 de M.Can EKİN ve Eytan HALFON 58’er puan eşitliği ile geldikleri Bozhane’de kıran kırana bir rakebat yaşatacaklar. Kazanan kim olursa olsun DeltaSport Garajı’na Kategori1 Şampiyonu olarak gidecek.

Kategori 2 de Ege’li Pilot Tunç TUNCER 75 puanla liderliğini sürdürürken, 68 puanla arkasında yer alan tecrübeli Burak NOMER kendi evinde misafirine şampiyonluğu kaptırmamak peşinde.

Kategori 3 te Ogül ORHAN ve Tolga ÇİLİNGİR 75’er puanla gelecekler ve kim önde bitirirse şampiyonluğu göğüsleyecek.

Kategori 4 te ise ince hesaplar yapılıyor. Bu yıl mütevazi bütçesi çok başarılı bir performans sergileyen Ufuk YAVUZ ‘a karşı Renault Team tam kadro mücadele edecek.Ünal Şenbahar Maxi Megane ile parkuru inletmeyi planlarken, Cem ACAR efsanesi ile yine şampiyonluk için tüm lmitlerini zorlayacak.

http://www.isok.org.tr/bozhane/

http://www.isok.org.tr/bozhane/images/Yonetmelik.pdf
http://www.isok.org.tr/bozhane/images/kayitformu.pdf
http://www.isok.org.tr/bozhane/images/seyirci.pdf
http://www.isok.org.tr/bozhane/images/afis.jpg
http://www.isok.org.tr/bozhane/images/harita.jpg
http://www.isok.org.tr/bozhane/images/seyirci-a.jpg
http://www.isok.org.tr/bozhane/images/seyirci-b.jpg

Top