You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Solargard Dünya Ralli Şampiyonası’nda

Solargard Dünya Ralli Şampiyonası’nda

Alptekin Işıkalp – Andaç Günsoy ikilisi, Solargard Cam Filmleri’nin anasponsorluğunda 2010 Dünya Ralli Şampiyonası’nın Türkiye ayağı olan Rally Of Turkey’de yarışıyor. ADAC, BorPower, Ford Tuzcular Otomotiv ve Demir Bükey Akademi, Işıkalp-Günsoy ikilisinin bu yarışta co-sponsorluğunu yapıyor.

15-18 Nisan tarihleri arasında İstanbul’un Pendik, Şile, Riva ve Ağva bölgelerinden organize edilecek olan Türkiye Rallisi, Perşembe günü Sultanahmet’ten verilecek startla başlayacak. Alptekin Işıkalp – Andaç Günsoy ikilisi, Türkiye Rallisi’nde Ford Fiesta ST otomobilleriyle N3 Sınıfı’nda mücadele edecek.

Türkiye’nin en önde gelen cam filmi markası olan Solargard, Alptekin Işıkalp – Andaç Günsoy ikilisinin bu yarıştaki anasponsorluğunu üstlendi. ADAC, BorPower, Ford Tuzcular Otomotiv ve Demir Bükey Akademi de co-sponsor olarak, ikiliye destek veriyor.

Aynı zamanda 2010 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ve önemli yarışı olma özelliğini de taşıyan Türkiye Rallisi; 350’si özel etap olmak üzere toplam 1100 km’den oluşuyor.
 
Alptekin Işıkalp, bu önemli yarış öncesi düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; “Öncelikle beni bu yarışta destekleyen sponsorlarım; Solargard, ADAC, BorPower, Tuzcular Otomotiv ve Demir Bükey Akademi’ye teşekkür ederim. Beni Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışmam için destekliyorlar. Bu markaları bir Dünya Ralli Şampiyonası ayağında temsil etmek gurur verici. Yarışta elimizden gelenin en iyisini yaparak, kendi sınıfımızda ve grubumuzda en iyi yerde olmayı hedefliyoruz.”

Alptekin Işıkalp – Andaç Günsoy ikilisinin Türkiye Rallisi maratonu Pazartesi günü başlıyor. Ekip, Pazartesi günkü idari kontrolün ardından Salı ve Çarşamba günleri rallinin antremanlarını yapacak ve ardından Perşembe günü akşam Sultanahmet Meydanı’ndan start alacak. Yarış, Pendik Sahil Yolu üzerinde kurulan servis alanında Pazar akşamı sona erecek.

Top