You are here
Home > MOTORBIKE > Honda ve Motoron Riding Academy Güçlerini Birleştiriyor

Honda ve Motoron Riding Academy Güçlerini Birleştiriyor

Honda Motosiklet Motoron Riding Academy ile işbirliği yapıyor, Honda’nın efsanevi modeli CBR1000RR pist sürüş eğitimine açılıyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda ve supersport motosikletseverlerin yakından tanıdığı Motoron Riding Academy güçlerini birleştiriyor. İstanbul Park pistinde düzenlenen eğitimleri, motosikletseverler bundan böyle tamamen yenilenen Honda CBR1000RR ve CBR1000RR SP modelleri ile %30 indirimli alabilecek.

Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, supersport segmentindeki yeni modelleri CBR1000RR ve CBR1000RR SP modellerinin satışına kısa süre önce büyük bir tanıtım ile başladı. Tamamen yenilenen her iki model de güç/ağırlık oranlarında yapılan iyileştirmelerle tarihinin en iyi oranına ulaştı. Donanım ve teknik özelliklerinde yapılan yeniliklerle yıllardır benimsenen ‘Tam Kontrol’ konsepti bir üst seviyeye çıktı ve ‘Yeni Nesil Tam Kontrol’ ünvanını aldı. Böylelikle yüksek performans ve denge gerektiren pist sürüşleri için en ideal supersport motosiklet oldu.

Motoron Riding Academy ile Honda Motosiklet işbirliği yaptı

Honda Motosiklet, Türkiye’de supersport model motosikletlerin kullanımının yaygınlaşması, pist sürüşlerinin hazzı daha güvenli ve bilinçli bir şekilde müşterilerimiz tarafından deneyimlenebilmesi için Motoron Riding Academy ile işbirliği yaptı. Honda CBR1000RR ve CBR1000RR SP modelleri ile pist sürüş eğitimi almak isteyen herkes bu ayrıcalıktan %30 indirimli olarak faydalanabilecek.

Motoron Riding Academy kurucusu Özdem Erdem, Ocak ayında Portimao’da bulunan Algarve pistinde düzenlenen CBR1000RR test sürüşü ve tanıtım organizasyonuna katılarak ilk elden yeni modeli deneyimleme şansına sahip oldu. Erdem ayrıca Şubat ayında düzenlenen Türkiye lansman organizasyonuna katılarak da Honda müşterilerine izlenimlerini aktardı. Erdem ‘Türkiye’de ilk deneyimleyen kişilerden biri olarak söyleyebilirim ki yeni tasarımı, hafifliği, manevra kabiliyeti ve performansı ile yeni CBR1000RR ve SP modelleri 2017 yılının pist kullanımı için en ideal supersport motosikletleri oldu, biz de düzenleyeceğimiz başlangıç seviyesi pist sürüşü eğitimlerimizde her iki modeli Honda Motosiklet ile yaptığımız işbirliği neticesinde avantajlı fiyatlarla sunacağız. Honda motosiklet ile işbirliğine gitmekten mutluluk duyuyoruz.’ dedi.

Honda Motosiklet Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok ‘Honda olarak motosiklette güvenli sürüş bizim ilk önceliklerimizdendir. Bildiğiniz gibi Türkiye’nin en büyük trafiğe kapalı alana sahip güvenli sürüş danışmanlığı tesislerinden biri olan Honda Motosiklet Eğitim Merkezi bünyemizde bulunmaktadır. Gururla söylemeliyim ki başlangıç seviyesinden itibaren 5 farklı seviyede bu zamana kadar 18bin kişiye danışmanlık verdik. Motoron Riding Academy ile yaptığımız işbirliği neticesinde de supersport segmentinde başlangıç eğitimlerini yine bu segmentin en önemli temsilcilerinden biri olan Honda CBR1000RR ve SP modelleri ile gerçekleştirerek bu alanda önemli bir açığı kapatmayı ve ilgi duyan müşterilerimizi supersport alanına kazandırmayı hedefliyoruz. Bu alanda deneyimli isimlerle ortaklığa giderek başlangıç seviyesindeki eğitimleri Honda ile motosikletseverlere avantajlı fiyatlarla sunacağız’ dedi.

Motoron Riding Academy uzun yıllardır İstanbul Park ve Yunanistan Serres pistlerinde adrenalin tutkunlarını ağırlıyor ve uzman eğitmenler eşliğinde pist sürüş eğitimleri düzenliyor. İster pist sürüşlerinde başlangıç seviyesinde olun isterseniz de en iyi tur zamanlamasını yapmak için desteğe ihtiyaç duyun, uzman eğitmenler eşliğinde bundan böyle pist için en uygun motosiklet olan CBR1000RR ve CBR1000RR SP modellerini kullanarak çizgi seçimi, fren, sürüş ve motosiklet üstündeki hareketleriniz gibi ana konularda eğitim alabileceksiniz.

Başlangıç eğitiminin içeriği…

• Motosiklet üstünde doğru hareket etme
• Sürüş stiline özel kişisel öneriler
• Efektif frenleme
• Doğru çizgi seçimi
• Minimal lastik aşınması ile sert hızlanma

Her seansın ardından eğitmenler sürüşünüzün çekilen videoları eşliğinde değerlendirmede bulunacak ve çözüm önerileri getirecekler.

Çok farklı bir deneyim yaşayacağınız eğitimler Mayıs ayı itibariyle başlayacak ve Kasım sonuna kadar farklı tarihlerde devam edecektir

2017 yılı eğitim tarihleri…

• 18-19 Mayıs
• 6-7 Temmuz
• 3-4 Ağustos
• 14-15 Eylül
• 5-6 Ekim
• 23-24 Kasım

Detaylı bilgi ve rezervasyon yaptırmak için www.motoron.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Top