You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ünal Şenbahar Ege’den Puanla Döndü

Ünal Şenbahar Ege’den Puanla Döndü

Jacque Lemans F1 saatlerinin sponsorluğunda yarışan Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, 2010 Türkiye Rallisi Şampiyonası’nın ikinci ayağı olan Ege Rallisi’nden puanla döndü. Ege Otomobil Sporları Kulubü – EOSK tarafından asfalt zeminde organize edilen yarış, kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

TokSport tarafından hazırlanan Mitsubishi Lancer EVO9 otomobilleriyle, sezonun tek asfalt yarışında start alanÜnal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, ralliyi genel klasman sekincisi olarak tamamladı ve çok değerli puanları hanesine yazdırdı. İkili, Mitsubishi Lancer EVO9 ile yarışan pilotlar arasında beşinci sırayı kaptı.

Ege Rallisi sonrası yarışı değerlendiren Ünal Şenbahar; “Gerçekten çok güzel bir yarıştı. Hedeflediğimiz pozisyonda ralliyi tamamladık. Uzun zamanda beri ciddi çekişmenin yaşandığı, saliselerin hesaplandığı, bu kadar hızlı bir yarış olmamıştı.” dedi.

Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından 8-9 Mayıs 2010 tarihinde İzmir’ de organize edildi. Cumartesi günü saat 17:45 de Forum Bornova’dan başlayan yarış, Pazar günü 16:50’de İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde sona erdi.

Ünal Şenbahar, sezona 22-23 Mayıs tarihlerinden Ankara Otomobil Sporları Kulubü – ANOK tarafından Bolu’da organize edilecek Abant Tırmanma Yarışı ile devam ediyor.

www.acysaat.com

Top