You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Tırmanma’da Sıcak Hafta Sonu Sona Erdi

Tırmanma’da Sıcak Hafta Sonu Sona Erdi

Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Antalya Motor Sporları Kulübü (AMK) tarafından 05 – 06 Haziran tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi.

Altı farklı kategoride 20 sporcunun mücadele ettiği hafta sonunda Lancer EVO IX ile yarışan Ünal ŞENBAHAR Kategori 4 Birincisi kupası dışında Best Time Kupası ve Antalya Motor Sporları Kulübünün ilk defa bu yarışta verdiği “En iyi Dört Çeker Kupası”nın da sahibi olarak yarışmadan 3 kapı ile ayrıldı.

En iyi İki Çeker kupası da Kategori 3 te yarışan ve Kategori 3 ü ilk sırada tamamlayan Türkiyeni Tek Dizel Ralli Aracı Grante Punto R3D ile yarışan Mehmet Pınarbaşı’na verildi.

Kategori 1’de Citroen Saxo ile yarışan Alper Akgün birinci olurken, Akgün’ü, Salih Çağlayan ikinci sırada izledi. Üçüncü sırada finiş görerek podyuma çıkan son isim ise Sinan Saatçi oldu.

Kategori 2’de birincilik Honda Civic Type-R ile yarışan Tunç Tunçer’in olurken, Mustafa ÇAKAL ikinci, Taner CANBOLAT üçüncü sırada yarışı tamamladı.

Kategori 3’te ise klasman Mehmet PINARBAŞI, Rüstem KESGİ, Emrah Artuner sıralamasıyla oluştu.

Kategori 5’te, yarışı ilk sırada tamamlayan isim Megane Maxi ile yarışan Cem Acar oldu. İkinci sırayı Taner ŞENGEZENER alırken, kategori 5 te yarışan diğer iki araç yarışı tamamlayamadı.

Kategori 6’nın tek kupası ise Opel Kadett ile mücadele eden Tan Uydaş’ın oldu.

Top