You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ekrem Tezel – Burçin Korkmaz İkilisi Kocaeli’de Şanssızdı

Ekrem Tezel – Burçin Korkmaz İkilisi Kocaeli’de Şanssızdı

Forklift sektörünün öncü kuruluşu Tunç İstif,  yangın söndürme ekipmanlarının lider markası Ankara Çelik ve Sander Yapı sponsorluğunda, 2010 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. ayağı Ford Otosan Kocaeli Rallisi’ne katılan Ekrem Tezel-Burçin Korkmaz ikilisi, İzmit’te şanssız bir hafta sonu geçirdi.

Kocaeli Rallisi’ne çok hızla başlayan ekip, rallinin ilk 3 etabında yarıştıkları N2 Sınıfı’nın en iyi zamanlarına imza attı ve N2 liderliğini ele geçirdi. Ancak 4. etapta aks sorunu yaşayan ikili zaman kaybetti ve ardından yarışa veda etmek zorunda kaldı. Ekip, Fiat Palio araçlarını ilk önce, etapta kendileri tamir etti, ardından servise ulaşan ekip, ilk servis noktasında yarışa veda etmekten kurtulamadı.

Pilot Ekrem Tezel yarışı; “Çok iyi başladığımız rallinin bu şekilde sona ermesi bizi çok üzdü. Mutlak zafer ve puan parolasıyla geldiğimiz İzmit’ten maalesef puansız dönüyoruz. Önümüzdeki rallilerde puan kayıp telafi edeceğiz.” sözleriyle değerlendirdi.

Co-pilot Burçin Korkmaz ise; “Bir sonraki yarış kendi evimizde, İstanbul’da olacak. Daha önce de yarıştığımız İstanbul Rallisi’nde bu kez şeytanının bacağını kıracağız ve gerçek performansımızı sergileyerek, zafere uzanacağız.” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası; 4. yarış VIAPORT İstanbul Rallisi’yle devam edecek. Yarış, 3-4 Temmuz tarihlerinde İstanbul’un Pendik ve Şile ilçelerinde toprak etaplarda organize edilecek. Ekrem Tezel-Burçin Korkmaz ikilisi, Tunç İstif, Ankara Çelik ve Sander Yapı sponsorluğunda bu yarışta start alacak.

Top