You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Bonus Parkur Liderlik Peşinde

Bonus Parkur Liderlik Peşinde

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. Ayağı olan VIA/PORT İstanbul Rallisi, 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Şampiyonada pilotlar, takımlar ve historic klasmanında lider durumda bulunan Bonus Parkur Racing, bu yarışta 5 ekiple liderliği koruma hedefi ile start alıyor.

Kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından bu haftasonu düzenlenecek olan VIA/PORT İstanbul Rallisi, 46 ekibin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Bu sezon İstanbul’da düzenlenecek ikinci ralli olan organizasyon, toplam uzunluğu 353 Km. Şile bölgesindeki parkurda gerçekleşecek. 3 Temmuz Cumartesi akşamı saat 19.00’da VIA/PORT Alışveriş Merkezi’nden, verilecek startla başlayacak yarış pazar günü 10.00-19.00 saatleri arasında koşulacak. Oruçoğlu, Ulupelit ve Avcıkoru etaplarını üçer kez geçilmesinden oluşan rallinin servis alanı ise VIA/PORT otoparkında kurulacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda pilotlarda ilk iki sırada yer alan Bonus Parkur Racing pilotları Fatih Kara ve Burak Çukurova’nın yanısıra takımın menajeri olan Ercan Kazaz da bu yarışta direksiyon başına geçecek. Fatih Kara-Atıl Atılgan, Burak Çukurova-Aykan Alakoç ve Ercan Kazaz-Özden Yılmaz ekipleri Mitsubishi Lancer EVO IX ile mücadele ederken, Engin Kap-Akın Bilgütay Anadol STC16 ve Kemal Gamgam-Birol Otağ Ford Escort MKII ile historic rally klasmanında ter dökecek… Engin Kap ve Kemal Gamgam eşit puanla historic rally şampiyonasında liderliği paylaşıyor.

Aynı zamanda Türkiye Ralli Takımlar Birinciliği’nde de ilk sırada yer alan Bonus Parkur Racing, bu yarıştan en yüksek puanları hanesine yazdırarak hem takımlar, hem pilotlar, hem de historic klasmanlarındaki liderliğini pekiştirmeyi hedefliyor.

Not: Takım hakkında detaylı bilgilere www.ParkurRacing.net web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Top