You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Ametis Teknoloji Ekibi, 1.Yarışta Hızlıydı

Ametis Teknoloji Ekibi, 1.Yarışta Hızlıydı

Murat Günarslan-Bora Arabacı ikilisi, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağında göz doldurdu, kendi sınıflarında üçüncü olan ekip, ralliyi 13. sırada tamamladı.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı 28 Kasım Pazar günü yapıldı. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden İstanbul Otomobil Sporları Kulübü / İSOK tarafından organize edilen yarış, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle organize edildi.

Pendik Kurtköy’deki VIA/PORT Alışveriş Merkezi’nde başlayan yarış VIA/PORT, Riva ve Cumhuriyet etaplarının ikişer kez geçilmesi ile son buldu.

Ralli, 27 Kasım Cumartesi Günü saat 18:00’da VIA/PORT Alışveriş Merkezi’nin içindeki Gençlik Meydanı’ndan başladı. 53 otomobilin kayıt yaptırdığı yarışın startı büyük ilgi gördü.

Pazar günü biri 14,90 Km diğeri 8,10 Km olmak üzere zorlu iki adet orman etabını geçen yarışmacılar, aynı zamanda VIA/PORT’un içinde organize edilen süper seyirci etabında yarış severlere güzel görüntüler verdi.

Ametis Teknoloji, UNIFREE DutyFree, Mobil1 ve Poşetsan sponsorluğunda şampiyonaya katılan Murat Günarslan – Bora Aabacı ikilisi, yaşadıkları şanzıman ve fren sorunları sebebiyle zaman kaybetse de mücadeleden kopmadı ve 16 ekibin yarıştığı N2 Sınıfı’nın üçüncüsü olarak yarışı tamamladı.

Ekip ayrıca, yarışa kayıt yaptıran 53 ekip arasında, Genel Klasman 13. sü olarak dikkat çekti.

Şampiyonanın 2. ayağı; 11-12 Aralık tarihlerinde yine VIAPORT ve Riva etaplarında koşulacak.

Şampiyonayla ilgili son gelişmeleri; www.ralliturk.net adresinden ve İSOK’un resmi web sitesi www.isok.org.tr ‘den takip edilebilir.

Tüm otomobil ve motorsporu severleri, İstanbul Ralli Şampiyonası’na bekliyoruz.

Top