You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Akdeniz Üniversiteli Kızlar Bayanlar Üçüncüsü

Akdeniz Üniversiteli Kızlar Bayanlar Üçüncüsü

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü İSOK tarafından organize edilen Avrupa 2010 Kültür Başkenti, İstanbul Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı 11-12 Aralık tarihlerinde düzenlendi.

Soğuk ve zorlu hava koşullarına karşın yarış, 11 Aralık günü VIA/PORT Alışveriş Merkezi içerisindeki Gençlik Meydanı’ndan başladı. 12 Aralık Pazar sabah VIA/PORT Özel seyirci etabı ile güne başlayan ekipler Riva ve Cumhuriyet etaplarını da ikişer kez geçerek finişe geldiler.

Öğrenim gördükleri Akdeniz Üniversitesi sponsorluğunda yarışan Ayşe Kar-Gamze Çalışkan ikilisi, sorunsuz bitirdikleri yarışı, Bayanlar Üçüncüsü olarak tamamladı ve Bayanlar Şampiyonası için çok değerli puanları hanesine yazdırdı.

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde yer alan Motorsporları ve Trafik Topluluğu (AKÜMOST) üyesi olan genç bayan ekibin yanında yer alarak motorsporlarına olan desteğini 3. yarışta da sürdürecek.

Ayşe Kar-Gamze Çalışkan ikilisi yine Fiat Palio ile N2 Sınıfı’nda şampiyonanın son ayağına da katılacaklar.

Sağlık, kültür ve spor alanlarında öğrencilerine her zaman destek olan ve fırsatlar sunan, Akdeniz Üniversitesi; motorsporları arenasındaki diğer üniversite kurumlarına da örnek teşkil ediyor.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonasının üçüncü yarışı 25-26 Aralık tarihlerinde koşulacak.

Yarışla ilgili bilgi ve detaylı sonuçlara www.isok.org.tr ‘ den ulaşabilir, tüm gelişmeleri www.ralliturk.net adresinden takip edebilirsiniz.

Top