You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Tezcan Dalfidan’ın Hedefi Birincilik

Tezcan Dalfidan’ın Hedefi Birincilik

2010 İstanbul Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası, 25-26 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan 3. yarış ile sona eriyor. Türk Ralli Sporu’nun en eski kulüplerinden biri olan İstanbul Otomobil Kulubü / İSOK tarafından, Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle organize edilen şampiyonada, son yarış çok büyük çekişmeye sahne olacak.

Şampiyonanın son ayağı, 25 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da Pendik Kurtköy’deki VIAPORT Alışveriş Merkezi içerisinde yeralan Gençlik Meydanı’ndan verilecek sembolik startla başlayacak.

Ekipler, 26 Aralık Pazar günü VIAPORT’ta özel olarak hazırlanan, seyirci etabında 2 kez yarıştıktan sonra, Karadeniz sahilindeki Riva ve Cumhuriyet etaplarını da 2 kez geçerek ralliyi tamamlayacaklar. Yarışmacılar, ralli boyunca toplam 235 km yol katedecekler.

2010 Avrupa Kültür Başkent İstanbul Ralli Şampiyonası’nda Bursalı otobüs ve minibüs ekipmanları üreticisi olan Revar Oto Yan Sanayi ve Buttim Park CanCan Karting sponsorluğunda yarışan, Tezcan Dalfidan-Eda Özer ikilisi, şampiyonanın son ayağında kendi sınıflarının lideri olarak start alacak ve ralliyi en iyi sırada bitirip, şampiyonayı N2 Birincisi olarak tamamlamaya çalışacak.

Birincilik için en şanslı isim olan Tezcan Dalfidan; “İlk ayakta ikinci, 2. ayakta da birinci olarak kendimizi ispatladık. Son ayakta da ilk üç içerisinde yer alıp, şampiyonayı sınıf birincisi olarak tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Ekipler, Pazar akşamı yine Gençlik Meydanı’nda kurulan taka çıkarak, ralliyi tamamlayacak ve kupalarına kavuşacak.

Yarışla ilgili bilgi ve detaylı sonuçlara www.isok.org.tr ‘ den ulaşabilir, tüm gelişmeleri www.ralliturk.net adresinden takip edebilirsiniz.

Top