You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Ametis Teknoloji Ekibi, Son Yarışta Puan İstiyor

Ametis Teknoloji Ekibi, Son Yarışta Puan İstiyor

Murat Günarslan-Bora Arabacı ikilisi, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası’nın son yarışında maksimum puanı hedefliyor. Ekibin amacı, ralliyi ilk üç içerisinde tamamlamak.

2010 İstanbul Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası, 25-26 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan 3. yarış ile sona eriyor. Türk Ralli Sporu’nun en eski kulüplerinden biri olan İstanbul Otomobil Kulubü / İSOK tarafından, Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle organize edilen şampiyonada, son yarış çok büyük çekişmeye sahne olacak.

Şampiyonanın son ayağı, 25 Aralık Cumartesi günü saat 16:00′da Pendik Kurtköy’deki VIAPORT Alışveriş Merkezi içerisinde yeralan Gençlik Meydanı’ndan verilecek sembolik startla başlayacak.

Ekipler, 26 Aralık Pazar günü VIAPORT’ta özel olarak hazırlanan, seyirci etabında 2 kez yarıştıktan sonra, Karadeniz sahilindeki Riva ve Cumhuriyet etaplarını da 2 kez geçerek ralliyi tamamlayacaklar. Yarışmacılar, ralli boyunca toplam 235 km yol katedecekler.

Ametis Teknoloji, UNIFREE DutyFree, Mobil1 ve Poşetsan sponsorluğunda şampiyonaya katılan Murat Günarslan – Bora Arabacı ikilisi, matematiksel olarak devam eden birincilik şanslarını, son yarışta da sürdürmek istiyor. Ekip, ralliyi ilk üç içerisinde tamamlayıp, maksimum puanla podyumda olmayı hedefliyor.

Ekipler, Pazar akşamı yine Gençlik Meydanı’nda kurulan taka çıkarak, ralliyi tamamlayacak ve kupalarına kavuşacak.

Yarışla ilgili bilgi ve detaylı sonuçlara www.isok.org.tr ‘ den ulaşabilir, tüm gelişmeleri www.ralliturk.net adresinden takip edebilirsiniz.

Top