You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > ESOK Yönetimi Eskişehir Valisi’ni Ziyaret Etti

ESOK Yönetimi Eskişehir Valisi’ni Ziyaret Etti

Federasyonumuz bünyesindeki tescilli kulüplerden Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) Başkanı Nevzat Aslan ve Başkan Yardımcısı Dağhan Yavuz, Vali Mehmet Kılıçlar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında kulübün 2010 yılı faaliyetleri hakkında Vali Mehmet Kılıçlar’a bilgi veren Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Nevzat Aslan, 2011 yılı içerisinde, 1800m uzunluğundaki çok amaçlı Sazova Yarış Pisti’nde 4’ü ulusal, 2’si mahalli olmak üzere 6 yarış düzenlemek istediklerini söyledi.

Motor sporlarına ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Vali Mehmet Kılıçlar, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de motor sporları sevilerek izleniyor. Bu tür organizasyonlar ilimizin tanıtılması için çok önemli.  Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü’nün 2011 yılı faaliyetlerine de Valilik olarak elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi.

Başkan Aslan, Sazova Yarış Pisti’nin ilimize kazandırılması ve otomobil sporlarına verdiği destekten dolayı Vali Mehmet Kılıçlar’a Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü adına teşekkür plaketi verdi.

Top