You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Çebi Kilit Ekibi, Sponsorlarına Heyecan Yaşattı

Çebi Kilit Ekibi, Sponsorlarına Heyecan Yaşattı

Mobilya aksesuarları sektörünün öncü ve lider kuruluşlarından ÇEBİ sponsorluğunda son olarak İstanbul Mahalli Ralli Şampiyonu olan Menderes Okur-Aras Dinçer ikilisi, hem sponsorları olan ÇEBİ’nin bayileri hem de kendilerini tüm sezon toz, yağmur, çamur demeden takip eden medya mensupları için bir co-drive etkinliği düzenledi.

VIAPORT seyirci etabı etabı alanının Aras Dinçer tarafından oldukça keyifli bir hale getirilerek yeniden dizayn edilmesiyle oluşturulan parkurdaki etkinliğe ÇEBİ bayilerinin ve medyanın ilgisi yoğundu.

Menderes Okur’un her zamanki keyif veren pilotajı sağ koltuğa oturan misafirlere unutamayacakları anlar yaşattı. Menderes Okur tarafından limitleri sonuna kadar zorlanan Mitsubishi EVO IX organizasyon sırasında şanzımanına veda etse de TOKSPORT mekanikerleri yedek şanzımanı araca monte ederek EVO IX ile tadına doyulmaz 2 tur atmak için sabırsızlanan misafirlerin tadının kaçmasına izin vermediler.

Günün sonunda katılan herkesin büyük keyif aldığı gözlenen organizasyon ÇEBİ’nin bayilerine hediye ettiği araçların teslimiyle sona erdi.

Tüm sezon kendilerine hizmet eden Mitsubishi EVO IX’larına bu organizasyonla veda eden Menderes Okur-Aras Dinçer ikilisi yeni sezon için yine TOKSPORT tarafından sıfırdan hazırlanacak olan Mitsubishi EVO X ile 2011 sezonunda ÇEBİ sponsorluğunda parkurlara renk katmaya devam edecekler.

HABER : Harun Özdemir / [email protected]

Top