You are here
Home > TURKEY > Rallikros > KarKros Hazırlıkları Bitiyor

KarKros Hazırlıkları Bitiyor

Geçtiğimiz Ocak ayında ilki gerçekleştirilen Bursa Kar Kros Yarışı’nın büyük ilgi görmesiyle birlikte, Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK , Uludağ Sarıalan mevkiinde hazırlanan kros parkurunda, ikincisini yapmak için hazırlıkları tamamlamak üzere.

Organizasyon, Uludağ – Sarıalan ’da kar kaplı zemin üzerinde hazırlanan 890 metrelik parkurda 26 Şubat 2011 tarihinde gerçekleştirilecek. Saat 13:00 de antrenman ve sıralama turları ile başlayacak yarışmaya Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Eskişehir illerinden yaklaşık 30 sporcunun katılması bekleniyor.

Kontrolun zor olduğu karla kaplı zemin üzerinde sürücülerin tüm hünerlerini göstererek, ilk yarışta Kategori  4 de yarışan Hakan Ertarman’ ın yaptığı 01:12,8 derecesini geçmeye çalışacak.

Asıl heyecan ise 17:30 da final turları ile başlayacak. Bu bölümde sporcular biri antrenman olmak üzere altı tur atarak parkuru en kısa sürede bitirmeye çalışacak. Bu bölümünün gece olmasıyla birlikte heyecan ikiye katlanacak.

Final yarışları sonrası kategorilerinde ilk üçe giren sporcular kupalarına kavuşurken, bilhassa gece bölümünde izleyicilere unutulmaz bir hafta sonu geçirme fırsatı  sunacaklar.

Top