You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > HİDRO-MAK Boğaziçi Rallisi’nde

HİDRO-MAK Boğaziçi Rallisi’nde

Kuruluşunun 50. Yılını Kutlayan HİDRO-MAK Boğaziçi Rallisi’nde

Türkiye’de ilk damperini ve yine Türkiye’nin ilk çöp kasasını üreten HİDRO-MAK, 50. yıl etkinlikleri kapsamında, 40. Boğaziçi Rallisi’nde yarışacak olan Hakan Kargın’a sponsor oldu.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ise 2. ayağı olan 40. Boğaziçi Rallisi’ne katılan Hakan Kargın, kuruluşunun 50. yılını kutlayan HİDRO-MAK sponsorluğunda yarışacak.

Aynı zamanda 2011 Avrupa Ralli Şampiyonası’nın da 3. ayağı olan Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally, 3-5 Haziran tarihleri arasında; Pendik, Şile ve Gebze civarındaki toprak etaplarda organize edilecek. Toplam, 16 etaptan oluşan yarış, 237 km’lik özel etap mesafesi ve toplamda 637 km ile sezonun en uzun ve zorlu yarışı olma özelliği taşıyor.

12’si yabancı olmak üzere toplam 55 ekibin kayıt yaptırdığı Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally’nin ralli merkezi ve servis alanı Sabiha Gökçen Havaalanı olarak belirlendi.

Boğaziçi Rallisi’nde Hakan Kargın’ın co-pilotluğunu Tibet Celepgil yapacak.

Yarışı öncesi son durumu değerlediren Hakan Kargın; “Boğaziçi Rallisi için hazırlıklarımızı tamamladık.  Otomobilimize alışmak için küçük bir test yapma şansımızda oldu. Bu büyük yarış için öncelikli hedefimiz yarışı tamamlamak ve puan almak.  Aracımız, Mitsubishi Lancer EVO9 ile istediğimiz tempoları çıkıp ve gerçek potansiyelimizi gösterebileceğimize inanıyorum. EVO9, başarısını defalarca ispatlamış bir otomobil. Genel klasmanda iyi bir yerde finiş görmeyi umut ediyoruz.” dedi.

Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally, 5 Haziran Pazar 15.30’da Sabiha Gökçen Havaalanı’nda sona erecek.

Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally ile ilgili tüm gelişmeleri www.bogazicirallisi.com adresinden takip edebilirsiniz.

HİDRO-MAK hakkında…

HİDRO-MAK, 1961’den bu yana, araç üstü ekipman imalatı, yedek parça temini ve tamir-bakım servisi gibi alanlarda hizmet veriyor. Geçen yarım asır boyunca dünyadaki değişimleri yakından takip eden HİDRO-MAK bugün; Rusya’dan Güney Afrika’ya, İtalya’dan Azerbaycan’a, Portekiz’den Suudi Arabistan’a kadar 40’a yakın ülkeye ihracat yapıyor.

Top