Pirelli desteği ile Peugeot 207 Super2000 direksiyonunda defalarca İtalya Ralli Şampiyonu olan Paolo Andreucci, 2011 sezonunda da fırtına gibi esiyor.
Sicilya’nın zorlu yollarında koşulan 95. Targa Florio Rallisi 2008-2010 sezonlarında ERC Şampiyonu olan Luca Rossetti ile Andreucci’nin düellosuna şahit oldu.
Son günde Rossetti’nin yarışdışı kalması ile rahatlayan Andreucci, finişte Pireli RX lastiklerinin performansından çok memnun olduğunu açıkladı.
“Pirelli’ye özellikle teşekkür etmek istiyorum. Müthiş zorlu koşullarda lastiklerimiz bir an olsun bile bizi tereddütte bırakmadı.” dedi.
Yarışta ikinciliği Ford Fiesta Super2000 pilotu Scandola kazanırken, üçüncülüğü ise Pireli kullanan başka bir Peugeot 207 Super2000 pilotu olan Marco Runfola kazandı.
Aykut Bilir – RalliTürk Editörü