You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > HİDRO-MAK, Boğaziçi’nde Rüzgar Gibi Esti

HİDRO-MAK, Boğaziçi’nde Rüzgar Gibi Esti

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan HİDRO-MAK Boğaziçi Rallisi’nde Mitsubishi Lancer EVO9 ile yarışan Hakan Kargın – Tibet Celepgil ikilisine sponsorluk desteği verdi. Zorlu yarışta finişe ulaşan ekip, ralliyi Genel Klasman’da 15. sırada, Sınıf 3’te 5. sırada tamamlamayı başardı.

3 Haziran Cuma günü Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan verilen startla başlayan Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally, 237 km özel etabın ve 637 km toplam etabın geçilmesiyle 5 Haziran Pazar akşamı yine Sabiha Gökçen Havaalanı’nda sona erdi. 2011 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2. ayağı olan Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally aynı zamanda, 2011 Avrupa Ralli Şampiyonası’nın da 3. ayağı olma özelliğini taşıyordu.

Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally öncesi Mitsubishi Lancer EVO9’a terfi eden Hakan Kargın, yeni co-pilotu Tibet Celepgil ile ilk kez birlikte yarıştı.

Kargın; “Boğaziçi Rallisi, sezonun en uzun ve zorlu yarışıydı. Bu yarış öncesi iki önemli değişiklik yaptık. Yeni bir otomobil ve yeni bir co-pilotla start aldık. Şampiyona için değerli puanlar kazanmamız gerektiği için, istikrarlı bir tempoda yarıştık ve finişe ulaştık. EVO9’la ve yeni co-pilotumla uyumu bu yarışta yakaladık. Bundan sonraki yarışlarda tempomuzu arttırarak, hızlanmaya devam edeceğiz. Bu büyük yarışta bize sponsorluk desteği veren HİDRO-MAK’a teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

1961’den bu yana, araç üstü ekipman imalatı, yedek parça temini ve tamir-bakım servisi gibi alanlarda hizmet veren HİDRO-MAK, Hakan Kargın’a olan desteğini sürdürecek.

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası, 2-3 Temmuz’da organize edilecek olan İSOK İstanbul Rallisi’yle devam edecek.

Top