You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > NEO MOTORSPOR, Boğaziçi Sınavını Geçti

NEO MOTORSPOR, Boğaziçi Sınavını Geçti

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2. ayağı ve aynı zamanda 2011 Avrupa Ralli Şampiyonası’nın da 3. ayağı olan Bosphorus Rally/Boğaziçi Rallisi, Pendik, Şile ve Gebze civarındaki toprak etaplarda geçtiğimiz haftasonu düzenlendi.

Toplam, 16 etaptan oluşan yarış, 237 km’lik özel etap mesafesi ve toplamda 637 km ile sezonun en uzun ve zorlu yarışı olma özelliği taşıyan Bosphorus Rally/Boğaziçi Rallisi’nde NEO MOTORSPOR, 5 ekiple start aldı.

Hayaller Gerçektir ve Liqui Moly sponsorluğunda Bosphorus Rally/Boğaziçi Rallisi’nde mücadele eden NEO MOTORSPOR ekiplerinden; Tezcan Dalfidan – Eda Özer ikilisi, Ford Fiesta ST otomobilleriyle ralliyi Genel Klasman’da 17. sırada, Sınıf 8’de 1. sırada tamamlamayı başardı.

NEO MOTORSPOR’un bir diğer ekibi, Onur Sürmeli – Nevzat Aslan ikilisi de, yine Ford Fiesta ST otomobilleriyle mücadeleyi Genel Klasman’da 22. sırada tamamlarken, Sınıf 8’de 3. sırada yarışta finişe ulaştı.

NEO MOTORSPOR’un bayan ekibi, Yasemin Çulfaz – Mine Küçükköseler ikilisi, Ford Fiesta ST otomobilleriyle yarışı Genel Klasman’da 24. sırada tamamlarken, Sınıf 8’de de 4. sırada yarışı bitirdi.

NEO MOTORSPOR Direktörü Adil Küçüksarı; “Boğaziçi Rallisi’ndeki zorlu mücadeleyi başarıyla tamamladık. Bazı ekiplerimiz yaşadıkları sorunlardan dolayı finişe ulaşamasa da, Tezcan Dalfidan – Eda Özer ikilisi, Sınıf 8 Birinciliği’ni kazanarak göğsümüzü kabarttı. NEO MOTORSPOR Takımlar Şampiyonası yarışı bir sonraki yarışta da devam edecek.” dedi.

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası, 2-3 Temmuz’da organize edilecek olan İSOK İstanbul Rallisi’yle devam edecek.

Top