You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Burak Çukurova, Eskişehir’de İddialı

Burak Çukurova, Eskişehir’de İddialı

Şampiyon Pilot Burak Çukurova, bu yıl ilk defa ulusal takvime dahil edilen Eskişehir Rallisinde kendisiyle bütünleşen Skoda Fabia S2000 ile galip olmak istiyor.

Başarılı pilot Burak Çukurova, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından 1-2 Ekim 2011 tarihleri arasında organize edilecek olan Eskişehir Rallisi’nde Bonus Parkur Racing adına Skoda Fabia S2000 ile yarışacak. Geçen yıl ilk kez düzenlenen ve toprak zeminde yapılan ralli, bu yıl 130 km’si özel etap olmak üzere toplam 267 km. asfalt zeminde düzenlenecek. Otomobillerin asfalt performanslarının ortaya çıkaracağı rallinin startı ESPARK Alışveriş Merkezi’nden verilirken, finişte aynı yerde olacak. Eskişehir Rallisi’nde takımların servis alanı olarak Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü belirlendi.

Eşkişehir Rallisi’nde Yüce Auto Skoda desteği yarışacak olan Burak Çukurova, bugüne kadar katıldığı 114 yarışta 104 finiş gördü. Bonus Parkur Racing adına Skoda Fabia S2000 ile yarışan Çukurova, Skoda’nın, 110 yıllık motor sporlarındaki başarılı geçmişine Eskişehir Rallisi’nde alınacak dereceyi de eklemek istediklerini belirterek “Skoda Fabia S2000’in gerçek gücünü ve yüksek potansiyelini yine gösterecektir. Yüce Auto’nun desteğiyle başarılı olmak istiyoruz . Skoda’mızı tüm yarış severlere seyrettirmek istiyoruz bu yüzden bütün meraklıları Eskişehir’e bekliyoruz, herkes için kazasız belasız güzel bir yarış olsun .” dedi.

Top