You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Furkan Atik, NEO MOTORSPOR’da

Furkan Atik, NEO MOTORSPOR’da

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ESOK tarafından organize edilecek olan Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ayağı KYK Eskişehir Rallisi 1-2 Ekim tarihlerinde koşulacak.

1983-1984 En İyi Otomobil Sürücüler Şampiyonu olan eski  ralli pilotu Haldun Atik’in oğlu Furkan Atik, babasından devir aldığı pilot koltuğuyla Esişehir Rallisi’nde yeniden direksiyon başına geçiyor.

İlk yarışı olan İSOK İstanbul Rallisi mahalli klasmanda co-pilotu Yiğit Çırpanlı ile start alan Furkan Atik aracındaki mekanik sorunlardan dolayı yarışı tamamlayamamıştı.

İkinici yarışı olan Kocaeli Rallisi’nde Citroen Saxo VTS  ile start alan Furkan Atik’e co-pilot olarak eski ralli pilotu babası Haldun Atik eşlik etti.

Fakat servis ekibinin hatasından dolayı yine yarışı tamamlayamayan Furkan Atik artık daha profesyonel bir ekipten destek almayı düşünerek NEO MOTORSPOR ile yollarını birleştirdi.

Eskişehir Rallisi’nde Panel Grafik, Bee Danışmanlık, Cafe Bee, Erkekadamiz.biz ve Cemre Ergun Photography sponsorluğunda co-pilotu babası Haldun Atik ve yeni aracı FORD FIESTA ST ile start alacağını belirten Furkan Atik; “Artık daha profesyonel bir ekiple ve yeni bir takımla yarışacağım.Takımımı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Heyecanım oldukça çok. Yeni bir takım, yeni bir araç ve yeni hedeflerle Eskişehir Rallisi’ne hazırız. Beklentilerim her zamanki gibi finishe gelip podyum görmek ve eski dönemdeki en az babam kadar hızlı olmak. Çok güzel bir yarış olacağını düşünüyorum.Eskişehir Rallisi’nde yarışacak olan bütün ekiplere şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

HABER : Cemre ERGUN

Top