You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > 2011 Sezonunun Ardından

2011 Sezonunun Ardından

2009, 2010 ve 2011… Benim için nerdeyse kusursuz geçti diyebileceğim üç sezon. Üst üste üç kere Türkiye Ralli Şampiyonu olmayı başardık ve hepsi de birbirinden özel ve anlamlıydı. Son iki sezondur Castrol Ford Team Türkiye adına co-pilotum Bahadır Gücenmez ve Fiesta S2000 ile bu mücadelenin içinde olduk ve hepimizin elinden geleni yapmasıyla istediğimiz sonuçlara ulaştık. Bu sezon geçen sezondan farklı olarak takımlar şampiyonluğunu da kazandık ve bunları sezonun bitimine bir yarış kala elde ettik. Her sezon olduğu gibi yine çok iyi rakiplerimiz vardı ve hepsi çok iyi yarıştılar.

Yer aldığımız 6 yarışın 4’ünü ilk sırada tamamladık ve bu sezon Fiesta S2000 ile ilk asfalt rallimizi de kazanmış olduk. Benim ve ekibimiz için en önemlisi ise Avrupa Ralli Şampiyonası’na dahil olan Bosphorus Rally’de ki zaferimizdi. Geçen sezon İtalyan rakibimizle yakın bir mücadele vermiştik fakat geçmeyi başaramamıştık. Bu sezon ise takım olarak inancımız tamdı ve geçen sene Fiesta S2000 ile elde ettiğimiz tecrübeyi sonuca yansıtabileceğimizi biliyorduk.

Bütün yarış boyunca yüksek tempoda ve hatasız bir sürüş ile kariyerimde ki en önemli zaferi elde etmiş olduk. Aynı zamanda 12 yıl sonra bu ralliyi kazanan ilk Türk ekip olmak da sevincimizi ikiye katladı. Sezon boyunca bütün ekip çok iyi çalıştı ve co-pilotum Bahadır Gücenmez de müthiş bir performans gösterdi. Takım arkadaşlarım da çok iyi performanslar sergilediler ve birçok başarı elde ettik birlikte. Şimdi önümüzde yeni bir sezon var. Hedeflerim doğrultusunda ilerlemek için çalışıyorum ve umarım istediğimiz programları oluşturabiliriz.

Takımımız Castrol Ford Team Türkiye’nin de yeni sezon hazırlıkları hızla devam ediyor ve umarım hepimiz için hayırlısı olur. Serdar Bostancı’nın liderliğinde bütün Teknik Motorspor ekibine, sponsorlarımıza, şahsi sponsorlarıma, aileme, bizi destekleyen herkese, sezon boyunca emek veren herkese ve sportmence mücadele ettiğimiz rakiplerimize teşekkür ediyorum ve yeni sezonun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

İyi seneler, görüşmek üzere…

Top